A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

E-mail Εκτύπωση

epimelitirioΥποβολή αιτήσεων υπαγωγής των Γενικών Επενδυτικών Σχεδίων στο νέο Αναπτυξιακό Νόμο
Από Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013 ξεκίνησε η διαδικασία κατάθεσης αιτήσεων των Γενικών Επενδυτικών Σχεδίων για την ένταξή τους στο νέο Αναπτυξιακό Νόμο 4146/2013 (ΦΕΚ 90 Α', 18-04-2013), η οποία θα διαρκέσει μέχρι τις 28 Ιουνίου 2013. Οι συγκεκριμένες αιτήσεις θα αξιολογηθούν από 1 Ιουλίου του 2013. Η υποβολή αιτήσεων των Γενικών Επενδυτικών Σχεδίων για τον Β' Κύκλο θα ξεκινήσει την 1η Ιουλίου 2013 και θα διαρκέσει μέχρι τις 31 Οκτωβρίου 2013.
Επισημαίνεται ότι, με τις αλλαγές που προωθήθηκαν στον Αναπτυξιακό Νόμο, δίνεται πλέον η δυνατότητα υποβολής αιτήσεων υπαγωγής καθ' όλη τη διάρκεια του έτους.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν το σχετικό πληροφοριακό υλικό στον ιστότοπο www.ependyseis.gr ή να απευθυνθούν στο γραφείο εξυπηρέτησης επενδυτών (Κοραή 4) και στο τηλ.: 210 3258800-6.
Τέλος, σχετικά με τα αιτήματα που είχαν ήδη υποβληθεί στον Αναπτυξιακό Νόμο, αναμένονται οι προσωρινοί πίνακες κατάταξης ως ακολούθως:
Α Κύκλος 2012: 1/7
Β' Κύκλος 2012: 30/7
Το σύνολο των Ειδικών Καθεστώτων: 30/9

Παράταση για δημοσίευση ισολογισμών στο Γ.Ε.ΜΗ.
Το υπουργείο Ανάπτυξης αποφάσισε την παράταση των προθεσμιών για την καταχώρηση από τις επιχειρήσεις των οικονομικών καταστάσεών τους (ισολογισμός, αποτελέσματα χρήσεως, πίνακας διάθεσης αποτελεσμάτων και έκθεση ελέγχου) στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο (Γ.Ε.ΜΗ.). Όπως ανακοινώθηκε από το υπουργείο Ανάπτυξης, «Με σχετική τροπολογία, οι εταιρείες που δεν πρόλαβαν να καταθέσουν προς δημοσίευση τους ισολογισμούς τους μέχρι τις 10/6, ειδικά για φέτος δεν θα επιβαρυνθούν με πρόστιμα, υπό την προϋπόθεση ότι θα τους καταθέσουν έως τις 10/7/2013». Υπενθυμίζεται ότι οι επιχειρήσεις, βάσει των σχετικών νόμων, υποχρεούνται να καταχωρήσουν στο Γ.Ε.ΜΗ τις οικονομικές τους καταστάσεις το αργότερο μέχρι Δευτέρα 10 Ιουνίου. Με την τροπολογία του υπουργείου Ανάπτυξης, όμως, δίδεται παράταση ενός μηνός και οι επιχειρήσεις θα μπορούν να καταθέσουν προς δημοσίευση τους ισολογισμούς τους έως και την Τετάρτη 10 Ιουλίου, χωρίς να κινδυνεύουν με πρόστιμα.

Πρόβλεψη για ταυτόχρονη απόδοση φόρων
Από την 1η Σεπτεμβρίου όλες οι επιχειρήσεις υποχρεούνται να αποδίδουν ταυτόχρονα φόρους μισθωτών υπηρεσιών, ειδική εισφορά αλληλεγγύης και εισφορές κοινωνικής ασφάλισης με την ανά δίμηνο υποβολή ενιαίων προσωρινών δηλώσεων απόδοσης φόρων και ασφαλιστικών εισφορών! Αυτό προβλέπεται σε διάταξη που περιλήφθηκε σε πολυνομοσχέδιο που κατατέθηκε στη Βουλή από το υπουργείο Οικονομικών.

Παράταση προθεσμίας υποβολής των εκκαθαριστικών δηλώσεων ΦΠΑ
Παρατείνεται η προθεσμία υποβολής των εκκαθαριστικών δηλώσεων ΦΠΑ για το έτος 2012. Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής τους ήταν η 10η Ιουνίου 2013 και πλέον, με απόφαση του υφυπουργού Οικονομικών, είναι η 17η Ιουνίου 2013.

EASTER_2024_CHAMBEROFTRIKALA_300x300_-_Αντιγραφή.jpg

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com