A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

E-mail Εκτύπωση PDF

paterasΗ πατρίδα μας μεταβλήθηκε, εδώ και μερικά χρόνια, σε πειραματόζωο και στην πλάτη της παίζουν διάφορα πολιτικά και οικονομικά παιχνίδια οι περίφημοι... δανειστές μας, που νοιάζονται για δύο μόνο πράγματα, για το πώς θα πάρουν μεγάλα κέρδη από την κρίση στη χώρα μας και για το πώς θα αγοράσουν «αντι πινακίου φακής» τα ... χρυσαφικά μας. Αυτό δεν είναι ούτε τυχαίο ούτε επιβλήθηκε μονομερώς. Δυστυχώς, στήθηκε από τους πολιτικούς και τις κυβερνήσεις, που μας εξουσίαζαν μέχρι τώρα, και που εμείς τις ψηφίζαμε, και από τους διεθνείς τοκογλύφους, που, ενώ γνώριζαν ότι στην Ελλάδα στήθηκε μεγάλο φαγοπότι, αυτοί συνέχιζαν να χορηγούν υψηλότοκα δάνεια, για να φτάσουμε εδώ που φτάσαμε δηλ. στην φτώχεια, στην χρεοκοπία και στην ανεργία.
Είναι τρομερό να ακούμε καθημερινά από τα Μ.Μ.Ε., που κι αυτά έχουν μεγάλο μερίδιο ευθύνης για την κατάντια μας, για νέους φόρους σε κινητά και ακίνητα, για κατασχέσεις σπιτιών και τραπεζικών λογαριασμών και για φυλακές. Καμία είδηση δεν δίνει κουράγιο και ελπίδα στον φτωχό λαό, ο οποίος κάποια μέρα θα θελήσει να πάρει την τύχη στα χέρια του προκειμένου να στείλει στην Δικαιοσύνη όλους τους κλέφτες και τα Λαμόγια της πολιτικής και οικονομικής ελίτ της χώρας μας.
Έτσι βρήκαν την ευκαιρία όλοι τους δανειστές, τοκογλύφοι, πολιτικοί Δ.Ν.Τ. και Ε.Ε. να κηρύξουν πόλεμο μεταξύ τους, για να διασφαλίσουν τα συμφέροντά τους. Από την μια μεριά ζητούν απολύσεις, αποκρατικοποιήσεις και καταργήσεις κοινωνικών δομών και από την άλλη πιέζουν και μπλοκάρουν την πώληση των ΔΕΠΑ και ΔΕΣΦΑ για να μην έχουμε Ρωσικό μονοπώλιο το φυσικό αέριο και τους αγωγούς αυτού.
Η Ελλάδα βρίσκεται ανάμεσα στις συμπληγάδες των συμφερόντων των ΗΠΑ και της Ε.Ε. Αφού μας επέβαλαν τρία μνημόνια για να μας... σώσουν, τώρα, που φτάσαμε σε πρωτοφανή εξαθλίωση και πολύ κόσμος ψάχνει στα σκουπίδια για τροφή ή αυτοκτονεί, τώρα διαπιστώνουν ότι τα προγράμματα που μας επέβαλαν ήταν λανθασμένα και φυσικά αντί να μας απομακρύνουν από την μιζέρια και την φτώχεια μας σπρώχνουν πιο βαθειά στην ύφεση και την χρεοκοπία. Να γίνει νέο κούρεμα του χρέους μας λέγει η Λαγκάρντ του Δ.Ν.Τ. και ο γερμανός υπουργός οικονομικών Σόιμπλε τονίζει πως δεν υπάρχει τέτοια δέσμευση.
Τα λάθη των δήθεν ... φίλων μας τα πληρώνει ο κοσμάκης με απολύσεις, με ανεργία, με φτώχεια και με πρωτοφανή φορολογική καταιγίδα. Για την αύξηση της δύναμης των ακραίων κομμάτων δεν είναι υπεύθυνος κανένας άλλος παρά το στημένο πολιτικό σύστημα. Αυτό θέλει να τιμωρήσει ο Λαός, δίνοντας καταδικαστική ψήφο ή ψήφο διαμαρτυρίας στα κόμματα και τους πολιτικούς που μας έφεραν σ' αυτό το κατάντημα.
Οι ερχόμενες εκλογές, όποτε κι αν γίνουν θα φέρουν μεγάλες ανατροπές είτε αυτό αρέσει σε Ευρώπη και Αμερική και στο ντόπιο κατεστημένο είτε δεν αρέσει.

Γράφει ο Δρ. ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΤΕΡΑΣ, D.Ed., M.Ed., Ph.D.
Δημοτικός Σύμβουλος – Πολιτευτής

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com