A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων: ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΟΤΑΜΩΝ

E-mail Εκτύπωση

potamos 1Ένα από τα σημαντικότερα έργα που αφορά πρωτίστως στην υγεία των κατοίκων εντός της πόλης των Τρικάλων υλοποιεί η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων, καθαρίζοντας τις όχθες των ποταμών.

Την Πέμπτη 6-6-2013 ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Χρήστος Μιχαλάκης, οι περιφερειακοί σύμβουλοι κ.κ. Ελένη Αργυροπούλου, Γιώργος Τσίγκας, η Διευθύντρια των Τεχνικών Υπηρεσιών της Π.Ε Τρικάλων κ. Έφη Καραγιάννη, ο προϊστάμενος των Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Θεόδωρος Μπέκας, παρακολούθησαν τις εργασίες καθαρισμού του Αγιαμονιώτη ποταμού στο ύψος της συνοικίας του Πυργετού.

Οι εργασίες προχωρούν με γοργούς ρυθμούς και ο καθαρισμός θα ολοκληρωθεί σε όλη την παραποτάμια περιοχή από τη γέφυρα Ματσόπουλο μέχρι τον Πύργο. Ο κ. Μιχαλάκης εκτός από την αυτοψία των έργων καθαρισμού είχε και συνάντηση με την πρόεδρο, τον αντιπρόεδρο και τον ταμία του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Πυργετού κ.κ. Σάββα Αλεξίου, Λάμπρο Τσιανάκα και Θανάση Σακκά, τον εκπρόσωπο της αθλητικής ομάδας του Πυργετού κ. Δημήτρη Καττέ και τον εκπρόσωπο της συνοικίας Πύργου κ. Βαγγέλη Σαμαρά.

potamos 2Τα οφέλη από το συγκεκριμένο έργο είναι πολλά με πρώτο από όλα την ποιότητα ζωής των κατοίκων, μιας και η συγκεκριμένη παραποτάμια περιοχή καθαρίζεται για πρώτη φορά και με αυτό τον τρόπο μια μεγάλη εστία μόλυνσης καθαρίζεται.

Παράλληλα κατά τους χειμερινούς μήνες που παρατηρείται μεγάλη ποσότητα νερού και φερτών υλικών να υπάρχει ομαλή ροή και όχι να υπάρχει ο φόβος μιας ενδεχόμενης πλημμύρας.

Με τις εργασίες διαμόρφωσης της κοίτης του ποταμού τα δύο αυτά κυριότερα προβλήματα πλέον λύνονται, προς μεγάλη ικανοποίηση των κατοίκων των παραποτάμιων συνοικιών.

potamos 3Σε δηλώσεις του ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης ανέφερε:

«Η δέσμευσή μας γίνεται πράξη, αυτό που υποσχεθήκαμε στους κατοίκους και τους συλλόγουςτης περιοχής το κάνουμε πράξη με τον καθαρισμό του ποταμού. Είναι ένα περιβαλλοντικό έργο, μια προσπάθεια της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, του Περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστού, που αφορά στην ποιότητα ζωής των κατοίκων και ευελπιστούμε οι κάτοικοι με το που ολοκληρωθεί το έργο να διατηρήσουν το ποτάμι καθαρό, προκειμένου να αποτελεί πλέον ανάσα ζωής».

Ο αντιπρόεδρος του εκπολιτιστικού συλλόγου Πυργετού κ. Λάμπρος Τσιανάκας δήλωσε:

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Αντιπεριφερειάρχη για το έργο που ζητήσαμε και υλοποιείται εδώ στην περιοχή μας. Είναι ένα από τα σημαντικότερα έργα της περιοχής και απομένει από εμάς τους κατοίκους και τη Δημοτική Αρχή να το διατηρήσουμε καθαρό.

Από την πλευρά τους οι κάτοικοι του Πύργου, του Πυργετού, της Αγίας Μονής και του Γαρδικακίου, ευχαρίστησαν τον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων για την υλοποίηση αυτού του έργου, που αποτελούσε αίτημα των κατοίκων και των συλλόγων για πολλά χρόνια και με ιδιαίτερη χαρά παρακολουθούσαν τις εργασίες καθαρισμού.

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com