A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Οι περιφερειάρχες ανησυχούν

E-mail Εκτύπωση PDF
periferies
Με επιστολή-παρέμβαση προς το προεδρείο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝΠΕ) και τους περιφερειάρχες όλης της χώρας, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης, ζητά την άμεση σύγκληση του οργάνου και την ενεργοποίηση του απέναντι στη «διαφαινόμενη ακυβερνησία» η οποία, όπως τονίζει, αναδεικνύει πλέον ότι «η νέα Ελλάδα, μόνο μέσα από την αυτοδυναμία των Περιφερειών μπορεί να αρχίσει να παίρνει σάρκα και οστά».

Στο πλαίσιο αυτής της παρέμβασής, ο Πέτρος Τατούλης ζητά από τον περιφερειάρχη Αττικής και πρόεδρο της ΕΝΠΕ να δρομολογήσει συνάντηση των 13 περιφερειαρχών μέσα στις επόμενες ώρες.

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου σημειώνει χαρακτηριστικά στην επιστολή του: «Οι περιφέρειες είναι αυτή τη στιγμή το μοναδικό ανάχωμα, ο μόνος πόλος σταθερότητας, η μόνη δυνατότητα της χώρας να ανατρέψει άμεσα το FACE LOSS, που έχει υποστεί εξαιτίας της βαθιάς και χρόνιας παθογένειας του πολιτικού συστήματος».

Υπογραμμίζει επίσης: «Όποιος διακυβεύσει το μέλλον της χώρας, θα μας βρει σκληρά απέναντι, όχι στο θεωρητικό επίπεδο, αλλά στην καθημερινή πρακτική της άσκησης των εξουσιών μας, όπως προβλέπεται από το νόμο».

Ο Πέτρος Τατούλης προσθέτει ότι «σήμερα είναι η στιγμή της μεγάλης μας ευθύνης. Πρέπει να βγούμε μπροστά από το περιθώριο των πολιτικών εξελίξεων, όπου θέλουν να απομονώσουν το θεσμό τα διάφορα κέντρα εξουσίας που έχουν κάνει τις

συμφωνίες τους με κόμματα ή με το πολιτικό προσωπικό, όχι με στόχο να βγουν οι πολίτες από την κρίση, αλλά προκειμένου οι ίδιοι να πλειοδοτήσουν πάνω στην κρίση κομίζοντας τεράστια ίδια οφέλη».

Τέλος, στην επιστολή του προς την ΕΝΠΕ και τους ομολόγους του τονίζει πως, ο ευρωπαϊκός προσανατολισμός της χώρας είναι ειλημμένη απόφαση των Ελλήνων και δεν αμφισβητείται. «Όποιος ένεκα δόλου ή ανοησίας ή ιδεοληψίας, με ενέργειες ή

παραλείψεις του θέσει σε κίνδυνο αυτό το κεκτημένο δεν μπορεί παρά να θεωρηθεί επικίνδυνος για τον τόπο» επισημαίνει.

TA NEA

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com