A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Ο Κ. Φαμίσης ευχαριστεί τον Σ. Παπαχρήστο

E-mail Εκτύπωση

eosk-1Τις Θερμές ευχαριστίες προς τον Αντιδήμαρχο Καλαμπάκας κ. Παπαχρήστο Σωτήριο εκφράζει ο πρόεδρος του Ε.Ο.Σ.Κ Φαμίσης Κων/νος

Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση που είχα με τον Αντιδήμαρχο έργων του Δήμου Καλαμπάκας κ. Σωτήρη Παπαχρήστο , το Σάββατο 6 Απριλίου 2013 στη Διάβα , δηλώνει ο πρόεδρος του Ε.Ο.Σ.Κ κ. Φαμίσης Κων/νος.

eosk-2Στην συνάντηση συμμετείχαν και μέλη του Τμήματος "ΚΑΠΗ– Τρίτη Ηλικία" του Ορειβατικού Συλλόγου Καλαμπάκας και όλοι μαζί καταθέσαμε προφορικά στον κ. Αντιδήμαρχο το αίτημα μας, που αφορά τον καθαρισμό, την σήμανση   και την διένεξη συγκεκριμένων ορειβατικών διαδρομών, εντός του πλατανόδασους   που βρίσκεται στο Δ.Δ της Διάβας ( παραπλεύρως της γέφυρας και φθάνει   ανατολικά, 2 Χ 1,5 χιλιόμετρα περίπου, παραποτάμια μέχρι την περιοχή της πλάκας Καλαμπάκας).

Πρόκειται για ένα έργο που στοχεύει στην ανάπτυξη του περιπατητικού και πεζοπορικού τουρισμού στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Καλαμπάκας. Αποτελεί εύκολη πεζοπορία, προσιτή για τον καθένα, αλλά και για τα παιδιά.

Τους καλοκαιρινούς μήνες θα αποτελέσει όαση για όλους «τους Φίλους της φύσης και του Περιπάτου».

Η συγκεκριμένη περιοχή είναι μία από τις ομορφότερες της πόλεως μας και προσφέρει ευχάριστες πεζοπορικές διαδρομές, σε όλες τις εποχούμενες επισκέψεις.

Το έργο θα συμβάλει, ακόμη , στην ανάπτυξη του εναλλακτικού τουρισμού, θα προσελκύσει φίλους της πεζοπορίας από πολλούς συλλόγους της Ελλάδος και «θα αναβαθμίσει , γενικότερα, το τουριστικό προϊόν της περιοχής μας »

Ο αντιδήμαρχος κ. Παπαχρήστος έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για το συγκεκριμένο έργο. Μας διαβεβαίωσε ότι θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια, θα θέσει το αίτημα μας στο Δημοτικό συμβούλιο προς έγκρισης και δήλωσε: ότι «Πρέπει κάποτε από το θεωρητικό να περνάμε στο πρακτέο».

Μέσα από την πραγματικά ανθρώπινη επικοινωνία που είχαμε δηλώνει ο κ. Φαμίσης , θα ήθελα να συγχαρώ τον κ. Παπαχρήστο για το επίπεδο, την παιδεία, την καλλιέργεια και την ευαισθησία που έχει.

eosk-3Πιστεύω, συνεχίζει ο. κ. Φαμίσης , ότι και οι υπόλοιποι Δημοτικοί Σύμβουλοι διακατέχονται από τις ίδιες ευαισθησίες , θα αποφασίσουν θετικά, ώστε το συγκεκριμένο έργο, « καθαρισμός – διαμόρφωση χώρου» θα εγκριθεί και θα αποδοθεί στους πολίτες προς χρήση.

EASTER_2024_CHAMBEROFTRIKALA_300x300_-_Αντιγραφή.jpg

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com