A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΣΤΗΝ Ε.Ο ΤΡΙΚΑΛΩΝ - ΚΑΛΜΠΑΚΑΣ Ο Κ. ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ

E-mail Εκτύπωση

agorastos-1Αυτοψία στα έργα της Εθνική Οδού Τρικάλων – Καλαμπάκας πραγματοποίησε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας

Κ. Αγοραστός: «Ολοκληρώνεται ένα ημιτελές έργο από το Γ΄ΚΠΣ, αποφεύγεται η επιστροφή των χρημάτων στην Ευρωπαϊκή Κοινότητα, βελτιώνεται η ασφάλεια»
Ένα σημαντικό έργο στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων επισκέφθηκε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός, όπου είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει από κοντά την πορεία των εργασιών και να συνομιλήσει με τους κατασκευαστές. Συγκεκριμένα ο κ. Κώστας Αγοραστός, συνοδευόμενος από τον αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων κ. Χρήστο Μιχαλάκη, και τον γεν. δ/ντη της Περιφέρειας κ. Κώστα Μέγα, επισκέφτηκαν το έργο της βελτίωσης της Ε. Ο. Τρικάλων – Καλαμπάκας, προϋπολογισμού 1.900.000 ευρώ.
agorastos-2 Όπως διαπιστώθηκε και κατά την αυτοψία στο έργο οι εργασίες προχωρούν κανονικά και αναμένεται να παραδοθεί στο σύνολό του μέσα στον Μάιο, καθώς απομένουν ασφαλτικές εργασίες σε τμήματα της Ε.Ο. Σε ότι αφορά τους ισόπεδους κόμβους στους Αγ.Θεοδώρους και στη Θεόπετρα – Σαρακίνα, παραδόθηκαν ήδη στην κυκλοφορία, καθώς πραγματοποιήθηκε η τελική διαγράμμιση και η σήμανση με φωτεινούς σηματοδότες.

Ο κ. Κ. Αγοραστός, ικανοποιημένος από την πορεία εξέλιξης του έργου, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Με το έργο αυτό, το οποίο υπήρξε πάγιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής, ολοκληρώνεται η σύνδεση των Τρικάλων με την Καλαμπάκα. Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο για την τοπική κοινωνία, που διασφαλίζει την ασφαλή κυκλοφορία και την μείωση της επικινδυνότητας στην Εθνική Οδό. Παράλληλα με την ολοκλήρωση των έργων, παραδίδεται παράπλευρο οδικό δίκτυο, μήκους 2.000 μέτρων περίπου, το οποίο διαχωρίζει την τοπική από τη διερχόμενη κυκλοφορία στο υπόψη τμήμα της Ε. Ο., μέσω των ισόπεδων κόμβων των Αγ. Θεοδώρων στη Χ. Θ. 6+650 και της Θεόπετρας - Σαρακήνας στη Χ.Θ. 10+100».
Παράλληλα δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην σημαντική καθυστέρηση από πλευράς ΟΣΕ στην κατασκευή Α.Σ.Ι.Δ. (ισόπεδης διάβασης) μεταξύ κόμβου Αγ. Θεοδώρων και κόμβου Θεόπετρας, ώστε να μπορέσουν να ολοκληρωθούν οι εργασίες στο παράπλευρο οδικό δίκτυο. «Ευελπιστούμε να προχωρήσουν γρήγορα οι διαδικασίες στο Ελεγκτικό συνέδριο και να εγκατασταθεί γρήγορα ο εργολάβος», ανέφερε ο περιφερειάρχης.

EASTER_2024_CHAMBEROFTRIKALA_300x300_-_Αντιγραφή.jpg

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com