A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Δημοπρατείται η Γέφυρα Θεόπετρας

E-mail Εκτύπωση

agorastossΚ. Αγοραστός: «Βελτιώνουμε τις υποδομές, δημιουργούμε ασφάλεια στις μετακινήσεις.»

Δημοπρατείται μετά την έγκριση του περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστού το ενταγμένο έργο στο Ε.Σ.Π.Α. Θεσσαλίας «Κατασκευή Γέφυρας Θεόπετρας επι του Ληθαίου Ποταμού», προϋπολογισμού 810.000,00€ (με ΦΠΑ). Όπως ανέφερε ο κ. Κ. Αγοραστός: Πρόκειται για ένα έργο που συμβάλλει στην βελτίωση των υποδομών στον τομέα των μεταφορών και την ασφαλέστερη μετακίνηση των πολιτών. Η νέα γέφυρα πρόκειται να εξυπηρετεί ένα μεγάλο τμήμα της Π.Ε Τρικάλων καθώς και την σύνδεση του οικισμού Θεόπετρας με την εθνική οδό Τρικάλων – Καλαμπάκας. Η υπάρχουσα γέφυρα, η οποία είχε κατασκευαστεί την δεκαετία του 1950 κρίθηκε ακατάλληλη για τα βαρέα οχήματα, σύμφωνα με σχετική έκθεση του αρμόδιου υπουργείου, και ως εκ τούτου είναι απαραίτητη η κατασκευή νέας γέφυρας. Παράλληλα η υπάρχουσα γέφυρα θα συνεχίσει να λειτουργεί ως πεζογέφυρα για τις ανάγκες του οικισμού».
Αναλυτικότερα, το έργο αφορά την κατασκευή γέφυρας στο Ληθαίο ποταμό στην είσοδο του οικισμού Θεόπετρας του Δήμου Καλαμπάκας μήκους 30,20 μ. και πλάτους 12,50 μ., δίπλα στην θέση της ακατάλληλης υπάρχουσας γέφυρας. Η γέφυρα θα περιλαμβάνει δυο λωρίδες κυκλοφορίας πλάτους η κάθε μία 4,00 μ και πεζοδρόμια πλάτους το καθένα 2,25 μ. καθώς και τις προσβάσεις για την σύνδεση της γέφυρας με το υφιστάμενο οδικό δίκτυο της περιοχής.
Στο αμέσως προσεχές διάστημα αναμένεται η δημοπράτηση του έργου από την Περιφέρεια Θεσσαλίας, που είναι ο δικαιούχος του έργου, για την ανάθεση και εκτέλεσή του. Φορέας Υλοποίησης είναι η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων – Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών. Το έργο εντάχθηκε στο Ε.Σ.Π.Α. τον Δεκέμβριο 2012 και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης.

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com