A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Χρυσή Αυγή Τρικάλων - Κοπή πίτας

E-mail Εκτύπωση

xrisiAΠραγματοποιήθηκε το Σάββατο 19 Ιανουαρίου στα ασφυκτικά γεμάτα γραφεία της τοπικής οργάνωσης, παρουσία πάνω από 150 συναγωνιστών και φίλων του Κινήματος, η κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτας για το νέο χρόνο. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο βουλευτής Λάρισας της Χρυσής Αυγής, συναγωνιστής Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος.

xrisiBΗ εκδήλωση άρχισε με μια σύντομη ανασκόπηση της περσινής νικηφόρας χρονιάς για το Κίνημά μας, τόσο πανελλαδικά όσο και τοπικά, από τον Γραμματέα της Τ.Ο. Χιώτη Γρηγόρη. Στην συνέχεια τον λόγο πήρε το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και υπεύθυνος της περιφέρειας Θεσσαλίας, Γιώργος Μισιάκας, που αναφέρθηκε εκτενώς σ' όλα τα τελευταία γεγονότα, αλλά και σ' όλα όσα μας περιμένουν για το 2013. Ένας χρόνος που σαφώς θα είναι δύσκολος, καθώς η Ελλάδα σήμερα, βρίσκετε δέσμια στα νύχια των διεθνών τοκογλύφων, που ζητούν να πάρουν τα πάντα εις βάρος φυσικά των Ελλήνων πολιτών.

Τέλος, τον λόγο πήρε ο βουλευτής του Λαϊκού Συνδέσμου, Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος και ανέλυσε όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα η Πατρίδα μας και ανέπτυξε όλες τις θέσεις της Χρυσής Αυγής για να μπορέσει η Ελλάδα να βγει από το αδιέξοδο στο οποίο την έχουν οδηγήσει οι κυβερνήσεις των τελευταίων χρόνων. Δεν παρέλειψε, βεβαίως, να δώσει και τις καθιερωμένες ευχές για ένα αγωνιστικό 2013 και ο χρόνος αυτός να είναι νικηφόρος για την Ελλάδα και τους Έλληνες.

EASTER_2024_CHAMBEROFTRIKALA_300x300_-_Αντιγραφή.jpg

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com