A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Νέα σύλληψη αστυνομικού στον Βόλο για ναρκωτικά

E-mail Εκτύπωση PDF

Ξηλώθηκε όλο το τμήμα της Δίωξης

astinomiaΈνας 45χρονος αρχιφύλακας της Ελληνικής Αστυνομίας συνελήφθη από λιμενικούς του κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης, καθώς φέρεται να ήταν προμηθευτής ναρκωτικών ουσιών. Με απόφαση του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. ο αρχιφύλακας τέθηκε σε διαθεσιμότητα και παράλληλα διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.

Με αφορμή το νέο περιστατικό, ο αρχηγός της ΕΛΑΣ διέταξε τη μετακίνηση όλων των αστυνομικών που υπηρετούσαν στο τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου σε άλλες υπηρεσίες.

Όπως έγινε γνωστό αρχικά, οι λιμενικοί το μεσημέρι της Τρίτης 15 Ιανουαρίου συνέλαβαν δύο άτομα για κατοχή και εμπορία ακατέργαστης κάνναβης μικτού βάρους 1 κιλού και 106 γραμμαρίων.

Επίσης κατασχέθηκαν ένα αγροτικό ημιφορτηγό, το ποσό των 620 ευρώ, τρία κινητά τηλέφωνα και τα ναρκωτικά.

Ύστερα από υπόδειξη των συλληφθέντων και μετά από προκαθορισμένη συνάντηση, στην οποία χρησιμοποιήθηκαν προσημειωμένα χαρτονομίσματα οι λιμενικοί συνέλαβαν και τον 45χρονο.

Σε έρευνα που έγινε στη οικία του αστυνομικού βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, χρηματικό ποσό 30.700 ευρώ, ένα πιστόλι τύπου «τοκάρεφ» με γεμιστήρα, 12 χαρτονομίσματα αμφιβόλου γνησιότητας και ένα στιλέτο, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος.

Για την υπόθεση ενημερώθηκε η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛΑΣ.

Στην ίδια περιοχή είχαν γίνει πρόσφατα και άλλες συλλήψεις ένστολων για υποθέσεις ναρκωτικών.

Newsroom ΔΟΛ

EASTER_2024_CHAMBEROFTRIKALA_300x300_-_Αντιγραφή.jpg

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com