A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Καλαμπάκα: Αποθεώθηκαν οι Καλικάντζαροι του ‘‘Επί Σταγών’’

E-mail Εκτύπωση PDF

epistagonAΤεράστια επιτυχία σημείωσε η θεατρική παράσταση που πραγματοποίησε το θεατρικό εργαστήρι "Επί Σταγών" στο Πολιτιστικό κέντρο Καλαμπάκας όπου πήραν μέρος 30 περίπου ηθοποιοί με την καθοδήγηση του σκηνοθέτη Λεωνίδα Νικόπουλο.

Για άλλη μια φορά τα μέλη του Θεατρικού Εργαστηρίου έδειξαν ότι με πολύ δουλειά, συνεχείς πρόβες, θέληση και αγάπη γι'αυτό που κάνουν πετυχαίνουν το ακατόρθωτο.

epistagonBΠαρών στην παράσταση ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Τρικάλων κ. Βλαχογιάννης, ο Δήμαρχος Καλαμπάκας κ. Σακελλαρίου και πολλοί άλλοι που απόλαυσαν την παράσταση.

epistagonCTo όνειρο του Δωδεκαημέρου

" Τις νύχτες του Δωδεκάημερου, οι καλικάντζαροι ξετρυπώνουν από τα βάθη της γης και τριγυρνάνε ανάμεσα στους ανθρώπους, ψάχνοντας ευκαιρία να αρχίσουν τiς ζαβολιές. Ο αρχηγός της ο Μαντρακούκος ερωτεύεται την Πλούμπω, την όμορφη παρακόρη της Κυρα-Καλής. Με δόλο καταφέρνει να πείσει την Κυρα – Καλή να στείλει την Πλούμπω μόνη της το βράδυ στον μύλο. Έτσι και γίνεται και το κορίτσι βρίσκεται ολομόναχο ανάμεσα στον χορό των καλικαντζάρων, που θέλουν να την κάνουν βασίλισσά τους. Αφού την στολίζουν με χρυσαφικά, η Πλούμπω καταφέρνει να τους ξεφύγει. Η αδελφή της η Μαλάμω ζηλεύει και αποφασίζει να πάει και αυτή στον μύλο, να ξεγελάσει τον καλικάντζαρους και να γεμίσει πλούτη. Οι καλικάντζαροι ανακαλύπτουν αμέσως την πονηριά της και η ζωή της κρέμεται από μια κλωστή....".

epistagonDΟι Καλικάντζαροι

«Όταν στον ουρανό κοιμούνται οι Άγγελοι και οι άνθρωποι στη γη, από τα

Έγκατα του κόσμου ξεπηδούν τα σκοτεινά ξωτικά. Με μαγγανιές, γητειές, συνεργίες δαιμονικές και αρχηγό τους τον Μαντρακούκο, θα φέρουν τα πάνω κάτω στο ήσυχο μικρό χωριό.»

Στο τέλος της παράστασης προσφέρθηκε στο κοινό, από τους ανθρώπους του ''Επί Σταγών' ' ζεστό κρασί.epistagonE

EASTER_2024_CHAMBEROFTRIKALA_300x300_-_Αντιγραφή.jpg

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com