A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Κυνήγι Τούρκων και Ελλήνων γύρω από Ίμια ...Χριστουγεννιάτικα

E-mail Εκτύπωση PDF
aktofilakiΣύμφωνα με την Χουριέτ παραλίγο να έχουμε θερμό επεισόδιο όταν ήρθαν πλώρη με πλώρη Ελληνική και Τούρκικη Ακτοφυλακή γύρω από τα Ίμια την τετάρτη 26 Δεκεμβρίου το πρωί!

Έλληνες ψαράδες, το πρωί, από την Κάλυμνο, καθώς και τα νησιά της Λέρου και με την συνοδεία ακτοφυλακής ήρθαν πέρα από το ''Cliffs of Kardak Çavuşadası κοντά Çatalada ''και άρχισε το κυνήγι. Έλληνες ψαράδες της περιοχής, οι Τούρκοι ψαράδες από τα ελληνικά και τα σκάφη ακτοφυλακής Από το Turgutreis την τουρκική ακτή σκάφος της ακτοφυλακής ήρθε στην περιοχή.

Μετά από λίγο η Ελληνική Ακτοφυλακή αποχώρηση από την περιοχή αφήνοντας τους ψαράδες στο έλεος των Τούρκων που αποχώρησαν λίγο αργότερα αφού έδιωξαν τους Έλληνες από την Περιοχή


Yunan sahil güvenlik, Türk balıkçıları taciz etti

Yaşar ANTER/BODRUM (Muğla), (DHA)

26.12.2012

MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'ne bağlı Gümüşlük Beldesi açıklarındaki Kardak Kayalıkları'nı geçip Çatalada ve Çavuşadası yakınlarında avlanan Yunan balıkçılara koruma yapan Yunan sahil güvenlik botu, Türk balıkçıları taciz etti. Yunan sahil güvenlik botu, Türk sahil güvenlik botunun bölgeye gelmesiyle, kendi karasularına çekildi.

veteranos.gr

EASTER_2024_CHAMBEROFTRIKALA_300x300_-_Αντιγραφή.jpg

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com