A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Δήλωση Ηλία Βλαχογιάννη

E-mail Εκτύπωση
vlaxogiannis   Ο εκλεγμένος βουλευτής, πια, της Ν.Δ. κ. Ηλίας Βλαχογιάννης έκανε την παρακάτω δήλωση αναφορικά με το εκλογικό αποτέλεσμα:

   "Ο Ελληνικός λαός μίλησε σεβόμαστε απόλυτα την ετυμηγορία του, προφανώς η Ν.Δ πλήρωσε τίμημα δυσανάλογο με το μερίδιο ευθύνης που είχε για την μέχρι τώρα πορεία της χώρας. Η Ν.Δ. και ο Αντώνης Σαμαράς σαν υπεύθυνη πολτική δύναμη έβαλε και βάζει πέρα από το κομματικό συμφέρον το πατριωτικό συμφέρον και το καθήκον υπέρ του λαού μας.

   Για αυτό θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να δώσουμε κυβερνητική σταθερότητα στον ελληνικό λαό. Η πρότασή μας είναι ξεκάθαρη, όσες δυνάμεις πιστεύουν ότι η Ελλάδα πρέπει να μείνει στο ευρώ, όσες δυνάμεις πιστεύουν ότι αυτός ο λαός έχει μέλλον στην ευρωπαϊκή οικογένεια θα πρέπει να αναλάβουν τις δικές τους ευθύνες. Εμείς θα κάνουμε αυτό που περιμένει από εμάς ο ελληνικός λαός. Τα λόγια τελείωσαν, είναι η ώρα των έργων. Κανείς πλέον δεν είναι ανεύθυνος στη δημοκρατία μας. Ο καθένας θα πρέπει να αναλάβει τις δικές του ευθύνες".

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com