A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ «ΜΥΛΟΥ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ»

E-mail Εκτύπωση PDF

staventoAΗ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΧΤΥΠΑΕΙ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ!

Τη Κυριακή 2 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε η επίσημη τελετή έναρξης του φετινού «Μύλου των Ξωτικών». Χρώματα, αρώματα, δυνατή μουσική, κόσμος (που ξεπέρασε τις 5.000) και.. χιόνι!

Η ώρα έδειχνε λίγο πριν τις επτά όταν δυο ξωτικά ξεκίνησαν να κάνουν ζαβολιές... Εμφανίστηκαν στη σοφίτα του Μύλου και όταν στη σκηνή ανέβηκε ο Δήμαρχος Τρικκαίων, κ. Χρήστος Λάππας, εκείνα άρχισαν να κατεβαίνουν τον τοίχο του Μύλου. Δεκάδες λευκά μπαλόνια ξεκίνησαν το ταξίδι τους προς τον ουρανό ενώ άλλα τόσα έπεσαν πάνω στις χιλιάδες κόσμου που γέμισαν ασφυκτικά τους χώρους του Μύλου.

staventoBΗ βροχή δεν φάνηκε να πτοεί κανέναν. Αντιθέτως, όσο δυνάμωνε η ένταση της, τόσο ο κόσμος αντιστεκόταν και περίμενε την μεγάλη είσοδο των Stavento και της Ελενας Παπαρίζου επάνω στη σκηνή.

Μικροί και μεγάλοι χόρεψαν στο ρυθμό που υπέδειξε ο Μιχάλης Κουινέλης και η παρέα του. Τα χέρια ψηλά υποδείκνυαν πως το κέφι δεν σταματούσε.. ενώ άπαντες τραγουδούσαν δυνατά τους στίχους τους των επιτυχιών των Stavento.

Η Ελενα Παπαρίζου λίγη ώρα αργότερα κέρδισε το πιο θερμό χειροκρότημα του κοινού. Η «αγαπημένη» Έλενα, εντυπωσίασε.

Παράλληλες δράσεις στο Κέντρο της Πόλης!

staventoCΑξίζει να σημειωθεί πως παράλληλα με τις καλλιτεχνικές δράσεις στο Πάρκο του Ματσόπουλου, πραγματοποιούνται εκδηλώσεις και στο κέντρο της πόλης. Το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου, τα ξωτικά και οι ξυλοπόδαροι έκαναν βόλτα στο πεζόδρομο της Ασκληπιού, σκορπίζοντας το γιορτινό κλίμα σε όλη τη πόλη. Μια μεγάλη έκπληξη περίμενε ακόμα τους Τρικαλινούς όταν την ίδια ημέρα έκανε την εμφάνιση της η σαξοφωνική «Θέρμης». Η πόλη «πλημμύρισε» από χαρούμενες Χριστουγεννιάτικες μελωδίες.

Την επόμενη Κυριακή 9 Δεκεμβρίου στη σκηνή του «Μύλου των Ξωτικών» θα βρεθεί η Ελλη Κοκκίνου ενώ λίγες ημέρες μετά, στις 13 Δεκεμβρίου το κοινό θα αναλάβει να ξεσηκώσει ο Stan.

EASTER_2024_CHAMBEROFTRIKALA_300x300_-_Αντιγραφή.jpg

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com