A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Αστυνομικές εξορμήσεις στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

E-mail Εκτύπωση PDF

peripolikoΣτο πλαίσιο ευρύτερου σχεδιασμού της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Θεσσαλίας, με στόχο την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκαν την (30-11-2012) και κατά τις απογευματινές και βραδινές ώρες, αστυνομικές εξορμήσεις σε όλη την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Στις εξορμήσεις αυτές συμμετείχαν οι κατά τόπους Υπηρεσίες Τάξης, Ασφάλειας και Τροχαίας, καθώς και εξειδικευμένο προσωπικό των Ομάδων ΔΙ.ΑΣ., Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.), Δίωξης Ναρκωτικών κ.λπ. από το προσωπικό των αρμόδιων Αστυνομικών Διευθύνσεων.

Αποκλειστικά στις εξορμήσεις αυτές:

  • συγκροτήθηκαν συνολικά (63) συνεργεία, στα οποία διατέθηκαν (191) αστυνομικοί και (72) οχήματα,
  • προσήχθησαν (89) άτομα και συνελήφθησαν (17) για διάφορα ποινικά αδικήματα,
  • διαπιστώθηκαν και βεβαιώθηκαν συνολικά (744) παραβάσεις της ποινικής νομοθεσίας, καθώς και διοικητικές παραβάσεις, για τις οποίες ενημερώθηκαν οι αρμόδιες Διοικητικές – Δημοτικές Αρχές,
  • κατασχέθηκαν (327,7) γραμμάρια κάνναβης, (3,7) γραμμάρια ηρωίνης, (30) ναρκωτικά δισκία κι (1) πτυσσόμενο μεταλλικό γκλοπ.

Οι συλληφθέντες, με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία, οδηγήθηκαν στους κατά τόπους αρμόδιους Εισαγγελείς.

================================================

Συνελήφθη 44χρονος ημεδαπός για ζωοκλοπή στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων

ageladesΣε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, ενώ αναζητούνται άλλοι δύο συνεργοί του

Συνελήφθη, χθες (02-12-2012) το απόγευμα, στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πύλης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων, 44χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για ζωοκλοπή.

Ειδικότερα, χθες το απόγευμα, ο 44χρονος με άλλα δύο (2) άγνωστα μέχρι στιγμής άτομα, αλβανικής υπηκοότητας αφαίρεσε τρία (3) βοοειδή, συνολικής αξίας 3.500 ευρώ, ιδιοκτησίας 39χρονου ημεδαπού. Μετά από καταγγελία του 39χρονου, ο 44χρονος εντοπίστηκε λίγο αργότερα να μεταφέρει με Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο τα κλεμμένα ζώα και συνελήφθη από τους αστυνομικούς.

Τα βοοειδή κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στο νόμιμο δικαιούχο τους. Επίσης, κατασχέθηκε το Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο, ως μέσο μεταφοράς των κλεμμένων ζώων.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των συνεργών του.

Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Πύλης Τρικάλων.

===============================================

Συνελήφθη 64χρονος ημεδαπός στο Βόλο για οφειλές προς το Δημόσιο

xeiropedesΕκκρεμούσαν σε βάρος του χρέη προς το δημόσιο συνολικού ύψους 80.917,36 ευρώ

Συνελήφθη, σήμερα (3-12-2012) το πρωί στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας, 64χρονος ημεδαπός, έμπορος μεταλλικών κατασκευών, για οφειλές προς το Δημόσιο.

Συγκεκριμένα, ο 64χρονος προσήλθε αυθορμήτως και συνελήφθη διότι δεν είχε καταβάλει προς το Δημόσιο, οφειλές συνολικού ύψους 80.917,36 ευρώ.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.

Κατηγορείται για παράβαση των διατάξεων του άρθρου 25 παρ. 1 του Ν.1882/90, όπως πλέον ισχύει μετά τη τροποποίηση με το άρθρο 3 παρ. 1 του Ν.3943/11, «Mη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο».

EASTER_2024_CHAMBEROFTRIKALA_300x300_-_Αντιγραφή.jpg

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com