A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ «ΜΥΛΟΥ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ», ΑΝΟΙΞΑΝ...

E-mail Εκτύπωση PDF

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ!

matsopulosAΤην Παρασκευή 30 του μηνός,οι πρώτοι επισκέπτες έκαναν την εμφάνιση τους. Μαθητές από κάθε γωνιά της Ελλάδας, πέρασαν τη κεντρική πόρτα και μπήκαν στον παραμυθένιο κόσμο του «Μύλου των Ξωτικών». Ο Δήμος Τρικκαίων, η e-Trikala A.E., ο Αγιος Βασίλης και τα Ξωτικά υποδέχτηκαν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, τις δεκάδες κόσμου, τους οποίους και ξενάγησαν στις μοναδικές δράσεις και τα εργαστήρια.

matsopulosBΤο απόγευμα, τους επισκέπτες καλοσόρισε επίσης, η πιο χαρακτηριστική φωνή της Ελληνικής Τηλεόρασης, ο Αλέξης Κωστάλας. Ο άνθρωπος που συνέδεσε το όνομα του με τα πλέον κορυφαία αθλητικά γεγονότα, ανέβηκε στη σκηνή του Μύλου και έδωσε το έναυσμα για την αρχή των εκδηλώσεων. Αξίζει να σημειωθεί πως λίγα λεπτά πριν, οι «I CUE» feat. Pan Jikas, τραγούδησαν «Tα πιο γλυκά Χριστούγεννα», το επίσημο τραγούδι του «Μύλου των Ξωτικών» και μετέφεραν το γιορτινό κλίμα σε όλη τη χώρα, ξεσηκώνοντας άπαντες. Εξίσου εντυπωσιακή ήταν και η συναυλία των «Trinity», οι οποίες έδωσαν μια μοναδική συναυλία εγχώρδων με rock, pop, latin και tango μελωδίες και κέρδισαν το πιο θερμό χειροκρότημα..

matsopulosCΑύριο, 2 Δεκεμβρίου, στις 7 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί η επίσημη τελετή των εγκαινίων, με μια μοναδική συναυλία δωρεάν για το κοινό. Στην κεντρική σκηνή του «Μύλου των Ξωτικών», η Έλενα Παπαρίζου και οι Stavento θα παρουσιάσουν ένα δυνατό μουσικό πρόγραμμα με τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους.

Οι δυναμικές παρουσίες των καλλιτεχνών επί σκηνής, τα ακούσματα και η ανεξάντλητη ενέργειά τους, θα μεταδώσει με τον καλύτερο τρόπο την λειτουργία της Χριστουγεννιάτικης γιορτής και της επίσημης έναρξης των εκδηλώσεων.

matsopulosDΑυτή όμως είναι μόνον η αρχή. Τριανταεπτά ημέρες με πολλές δωρεάν παροχές, δρώμενα, δημιουγικά εργαστήρια, event, συναυλίες και εκλεκτούς καλεσμένους θα δώσουν την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να ζήσουν φέτος το μεγαλύτερο Χριστουγεννιάτικο παραμύθι..

matsopulosEΗδη.. εικόνες από το «Μύλο των Ξωτικών» έχουν ταξιδεύσει παντού μέσα από τη μικρή οθόνη, με δυο τηλεπτικές συνδέσεις. Ο ΣΚΑΪ και η Πόπη Τσαπανίδου μέσα από την εκπομπή της «Τώρα» καλωσόρισε τα Χριστούγεννα μαζί μας. Το Star και η Ελεονώρα Μελέτη με το επιτελείο της, μέσα από τη «Μεσημεριανή Μελέτη» χαιρέτησε το κοινό των Τρικάλων, από το Δεντρόσπιτο του Αι Βασίλη και ενημέρωσε τους τηλεθεατές της για τις δράσεις του «Μύλου των Ξωτικών».

EASTER_2024_CHAMBEROFTRIKALA_300x300_-_Αντιγραφή.jpg

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com