A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΟ … ΚΑΓΚΕΛΟ

E-mail Εκτύπωση PDF

paterasΓια γέλια και για κλάματα είναι τα όσα συμβαίνουν στο κοινοβούλιο της χώρας μας τους τελευταίους μήνες. Ο «ο Ναός» της Δημοκρατίας, που θα έπρεπε να διδάσκει στους πολίτες ήθος, συμπεριφορά και αξιοπρέπεια, δυστυχώς, αποπνέει δυσοσμία και απογοήτευση. Όλα δείχνουν πως το πολιτικό σύστημα έχει σαπίσει και δεν εμπνέει καμία εμπιστοσύνη στον λαό. Γι' αυτό εξάλλου και οι Αγανακτισμένοι, μούντζωναν προς το κοινοβούλιο και φωνάζουν «να καεί να καεί το μπ...λο η Βουλή» και ... στο Γουδί...!

Απείρου κάλλους σκηνές εκτυλίσσονται σε κάθε συνεδρίαση των Εθνοπατέρων, οι οποίοι κάνουν οτιδήποτε μπορούν, για να μην μάθει ο πάμπτωχος πολίτης, ότι σε περίοδο τραγικής οικονομικής κατάστασης, οι τριακόσιοι παίρνουν σχεδόν δέκα χιλιάδες ευρώ το μήνα, χωρίς βέβαια τα προνόμια δηλ. τέσσερες υπαλλήλους, υπηρέτες, κάρτες, αυτοκίνητα, βενζίνες, επιχορηγήσεις και δωρεάν ακόμα εισιτήρια με αεροπλάνα, τρένα, πλοία και λεωφορεία.

Έτσι φτάσαμε στο τελευταίο σκαλί της σκάλας του κακού με 2.500 αυτοκτονίες τον χρόνο. Οι ...Εθνοπατέρες θεωρούσαν το κράτος δικό τους τσιφλίκι, με την ανοχή βέβαια του λαού μας, ο οποίος λαός δεν ξέχασε ποτέ τον ραγιαδισμό, και του άρεσε να χει αφεντικά. Εκεί κατάντησε την κοινωνία το στημένο, από την ολιγαρχία της χώρας μας, πολιτικό σύστημα.

Είδαμε λοιπόν στις τελευταίες συνεδριάσεις της Βουλής, να ψηφίζονται εξοντωτικά οικονομικά μέτρα, να ακούγονται ύβρεις και απαράδεκτα υπονοούμενα και η όλη λειτουργία του οργάνου να ναι μπαχαλοποιημένη. Ορισμένοι ζητούσαν Εκλογές, άλλοι το παίζανε... σωτήρες και άλλοι χτυπούσαν τα έδρανα, για να δείξουν το κατάντημα της Δημοκρατίας, η οποία Δημοκρατία στη χώρα μας ήταν για τους λίγους, για τα αφεντικά της πολιτικής και όχι για τον ταλαίπωρο λαό και τους κολλήγους...

Για πρώτη φορά στη χώρα «της... φαιδράς πορτοκαλέας», είδαμε και τους υπαλλήλους της Βουλής, οι περισσότεροι από τους οποίους είναι συγγενείς, φίλοι και ευνοούμενοι των Προέδρων της Βουλής, των Υπουργών και σχεδόν όλων των κομμάτων και οι οποίοι μπήκαν από το ...παράθυρο, είδαμε λοιπόν αυτούς, που ήταν προϊόντα βρώμικης πολιτικής συναλλαγής, να αποχωρούν από την Βουλή, για να μην περάσει η τροπολογία που ήθελε και αυτούς να παίρνουν του ίδιους μισθούς με τους άλλους Δημοσίους υπαλλήλους και γι΄αυτό έχουμε παρέμβαση της δικαιοσύνης.

Τα προνόμια των υπαλλήλων της Βουλής δείχνουν πως στην πατρίδα μας δεν είχαμε δημοκρατία και ισότητα. Έπαιρναν Δεκαέξι μισθούς, δύο εφάπαξ, μέρισμα από το Μετοχικό Ταμείο πολιτικών υπαλλήλων, κάρτα ΣΕΠΑ, για φτηνά ψώνια, τα ΕΝΟΙΚΙΑ από την Βουλή, 7% έως 14% για κάθε τιμολόγια της Βουλής, μετεκλογικό επίδομα. Και όλα αυτά όταν η ανεργία επίσημα αγγίζει το 25,4%, ενώ στην πραγματικότητα είναι 40%, όταν απολύονται υπάλληλοι, όταν αυτοκτονούν πολίτες και όταν κανένας απλός άνθρωπος δεν γνωρίζει τι θα γίνει αύριο... Μόνο από Καρδίτσα μεριά, μπήκαν καμιά (80) ογδονταριά στην Βουλή χωρίς καμία αξιολόγηση δηλ. από το παράθυρο... τα τελευταία χρόνια.

Της Βουλής, λοιπόν, το... κάγκελο για να καταλάβουμε επί τέλους, ποιοι μας κυβερνούσαν, πως μας κυβερνούσαν και γιατί το βρώμικο αυτό σύστημα επέζησε 38 ολόκληρα χρόνια, χωρίς ποτέ να δίνει λόγο σε κανέναν. Οι κατά καιρούς... Σουλτάνοι της πατρίδας μας, κατέστρεψαν τα πάντα και δεν πήγε ούτε ένας στην Δικαιοσύνη ή στην φυλακή. Κρίμα...! Είχε άδικο ο παππούς Καραμανλής που έλεγε ότι «Η Ελλάδα είναι ένα απέραντο Φρενοκομείο;». Ελλάς το μεγαλείο σου...!

Γράφει ο Δρ. ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΤΕΡΑΣ, D.Ed., M.Ed., Ph.D.

Δημοτικός Σύμβουλος – Πολιτευτής

EASTER_2024_CHAMBEROFTRIKALA_300x300_-_Αντιγραφή.jpg

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com