A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΜΕ-ΤΕΩΡΩΝ ΣΤΗΝ 8Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΩΝ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

E-mail Εκτύπωση

1a1a11afilarmon1Μια ακόμη υπέροχη εμπειρία πρόσθεσε στο ενεργητικό της η Δημοτική Φιλαρμονική Μετεώρων με τη συμμετο-χή της στην 8η Συνάντηση Φιλαρμονικών...

Τυρνάβου που έγινε το Σάββατο 13 Απριλίου 2024.
Στη συνάντηση αυτή, που μόνο θετικό πρόσημο είχε για όλους τους συμμετέχοντες, εμφανίστηκαν : η Φιλαρμονική Τυρνάβου που είχε και τη διοργάνωση, η Φιλαρμονική Δήμου Ελασσόνας, και η Φιλαρμονική Δήμου Σκιάθου.
Η Φιλαρμονική μας, απέσπασε εγκωμιαστικές κριτικές και ένα δυνατό χειροκρότημα αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις με την εμφάνισή της.
Τα μέλη της μπάντας μας, σε ένα πολύ φιλόξενο περιβάλλον είχαν την ευκαιρία να συνευρεθούν με τις υπόλοιπες μπάντες και να ανοίξουν ένα διάλογο με τον τρόπο που ξέρουν να κάνουν καλύτερα, δηλαδή παίζοντας μουσική.
Στο περιθώριο της εκδήλωσης αλλά και στο γεύμα που ακολούθησε είχαμε επίσης την ευκαιρία να συζητήσουμε με τους Μαέστρους κ Θέμη Σαμαντζή και Δημήτρη Τσιαβέ για θέματα των Φιλαρμονικών και να κάνουμε προτάσεις για το μέλλον, με τους Δημάρχους Τυρνάβου και Σκιάθου, αλλά και με τον ευρωβουλευτή κ Α. Γεωργούλη με τον οποίο έγινε μια πολύ ουσιαστική συζήτηση σχετικά με τα θέματα του πολιτισμού στην Ευρωβουλή, την τεχνητή νοημοσύνη στην τέχνη κτλ.
1a1a11afilarmon2Θερμές ευχαριστίες στον Μαέστρο της Φιλαρμονικής Δήμου Τυρνάβου και Σκιάθου για την πρόσκληση αλλά και την άρτια διοργάνωση , στον Δήμαρχο Τυρνάβου κ Αστέριο Τσικριτσή για την υπέροχη φιλοξενία, στον Πρόεδρο των Εκτελεστών Φιλαρμονικής Δήμου Τυρνάβου κ Ζαχαρακούλη αλλά και σε όλους όσοι συνετέλεσαν στην πραγματοποίηση της 8ης Συνάντησης Φιλαρμονικών.
Ευχαριστούμε το Δήμο Μετεώρων για την εξασφάλιση της μεταφοράς μας και τη στήριξη σε αυτή μας την προσπάθεια καθώς και την Ι.Μ. Μεγάλου Μετεώρου για την διάθεση αναμνηστικών δώρων. Επίσης ευχαριστούμε την κ. Ζάρα Μαράικε που συνόδευσε φωνητικά το πρόγραμμά μας.
Μετά και από αυτό το σταθμό συνεχίζουμε το απέραντο και μαγευτικό ταξίδι στη μουσική και υποσχόμαστε την αμείωτη προσπάθεια συνεισφοράς μας στον πολιτισμό και την επάξια εκπροσώπηση του Δήμου μας.
Η Δ/ντρια
Κουτσαλιάρη Όλγα

1a1a11afilarmon3

EASTER_2024_CHAMBEROFTRIKALA_300x300_-_Αντιγραφή.jpg

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com