A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Με μεγάλη συμμετοχή η ενημερωτική ημερίδα του Δή-μου Μετεώρων για τη νέα ΚΑΠ 2023 -2027

E-mail Εκτύπωση

1a1a11aKap1Λευτέρης Αβραμόπουλος: «Όρος επιβίωσης για τα χωριά μας η ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα». 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην Καλαμπάκα η Ενημερωτική Ημερίδα για την ΚΑΠ 2023 -2027 με τίτλο «Προκλήσεις και Ευκαιρίες». Η ημερίδα διοργανώθηκε από το Δήμο Μετέωρων στο πλαίσιο της καλύτερης ενημέρωσης των αγροτών και των κτηνοτρόφων της περιοχής γύρω από τα ζητήματα που αφορούν την εφαρμογή της νέας ΚΑΠ. Όπως επισήμαναν οι ομιλητές πρόκειται για την πρώτη ημερίδα που γίνεται πανελλαδικά μετά τη συνάντηση εκπροσώπων των αγροτών της χώρας με τον Πρωθυπουργό και μετά τις ανακοινώσεις για πιθανή τροποποίηση της νέας ΚΑΠ. Την εκδήλωση άνοιξε με ολιγόλεπτο χαιρετισμό ο Δήμαρχος Μετεώρων Λευτέρης Αβραμόπουλος ο οποίος σημείωσε το πόσο σημαντικό είναι οι παραγωγοί της περιοχής να είναι ενήμεροι σχετικά με τα θέματα που αφορούν τη νέα ΚΑΠ. Ενώ επεσήμανε ότι «για τη νέα Δημοτική Αρχή η ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα αποτελεί όρο επιβίωσης για τα χωριά του Δήμου. Χωρίς παραγωγή δεν υπάρχει ζωή, χωρίς ζωή τα χωριά μας θα ερημώσουν. Εμείς θα κάνουμε τα πάντα για κρατήσουμε ζωντανά τα χωριά μας και να διεκδικήσουμε όλα όσα μας αξίζουν» συμπλήρωσε ο κ. Αβραμόπουλος.
1a1a11aKap2Ακολούθησαν ομιλίες με τον Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Γεωπόνων
Ελλάδας Δημήτρη Σοφολόγη να αναφέρεται στις βασικές αρχές του μοντέλου των δικαιωμάτων της ΚΑΠ που εφαρμόζει η χώρα μας και να παρουσιάζει κάποιες προτάσεις που θα μπορούσαν να γίνουν στο πλαίσιο της τροποποίησης του Στρατηγικού Σχεδίου της ΚΑΠ. Ανέλυσε, ακόμη, με παραδείγματα τη σύγκλιση των δικαιωμάτων ενίσχυσης, όλες τις κατηγορίες των άμεσων ενισχύσεων που δίνονται στους Έλληνες αγρότες, καθώς και τα προβλεπόμενα στο Στρατηγικό Σχέδιο μέχρι το 2027.
1a1a11akap3Στη συνέχεια, ο Πρόεδρος του ΓΕΩΤΕΕ Κεντρικής Ελλάδας Δημήτρης Ντογκούλης ανέλυσε τα Οικολογικά Σχήματα που κατατέθηκαν στο Στρατηγικό Σχέδιο, την εφαρμογή τους μέχρι στιγμής, καθώς και λοιπές τροποποιήσεις που έχουν γίνει μέχρι σήμερα και θα ακολουθήσουν στο επόμενο διάστημα.
Κατόπιν, ο Πρόεδρος του Γεωπονικού Συλλόγου Τρικάλων Γιώργος Κυριάκης
επικεντρώθηκε κυρίως στα Προγράμματα Αγροτικής Ανάπτυξης που βρίσκονται σε εξέλιξη και αυτά που αναμένονται. Στο τέλος, οι ομιλητές είχαν την ευκαιρία να ακούσουν τους προβληματισμούς των παρευρισκόμενων στην εκδήλωση αγροτών και κτηνοτρόφων και παράλληλα να απαντήσουν στις ερωτήσεις που τέθηκαν.

 

EASTER_2024_CHAMBEROFTRIKALA_300x300_-_Αντιγραφή.jpg

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com