A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Ψηφιακή Εξυπηρέτηση Πολιτών στο Δήμο Μετεώρων με την Ενιαία Ψηφιακή Πύλη

E-mail Εκτύπωση

1a1a11apsifiaki piliΟ Δήμος Μετεώρων ανακοινώνει τη νέα επέκταση της λειτουργίας του μέσω της Ενιαίας  Ψηφιακής Πύλης, προσφέροντας στους πολίτες τη δυνατότητα...

υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων για διαδικασίες που δεν είναι διαθέσιμες online αλλά επεξεργάζονται σε δεύτερο χρόνο από τον δήμο.
Στο πλαίσιο αυτής της δυνατότητας, δημιουργήθηκε η εφαρμογή της Θυρίδας Φορέα, μια "ψηφιακή γραμματοκιβώτιο" που λειτουργεί ως γέφυρα επικοινωνίας με τους πολίτες. Οι αιτήσεις υποβάλλονται μέσω του gov.gr, και κάθε αίτηση διαθέτει μοναδικό αριθμό υπόθεσης, εξασφαλίζοντας την πλήρη παρακολούθηση του ιστορικού υποθέσεων.
Η Ενιαία Ψηφιακή Πύλη διαθέτει προηγμένα μέσα ασφαλείας, συμπεριλαμβανομένου ενός μοναδικού κωδικού, QR code και προηγμένης ηλεκτρονικής σφραγίδας του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, εξασφαλίζοντας την ασφαλή υποβολή και επεξεργασία των αιτήσεων.
Η δυνατότητα έκδοσης εγγράφων από το προσωπικό του Δήμου για λογαριασμό των πολιτών μέσω άμεσης πρόσβασης στις εφαρμογές της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης προσφέρει ευκολία και γρήγορη εξυπηρέτηση στις ανάγκες των πολιτών.
Ο Δήμος Μετεώρων επί του παρόντος χρησιμοποιεί την Ψηφιακή Πύλη για υπηρεσίες στο δημοτολόγιο και το ληξιαρχείο, ενισχύοντας την ψηφιακή εξυπηρέτηση των πολιτών.
Μπορείτε μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου να βρίσκεται εύκολα τον σύνδεσμο για να κατευθυνθείτε στο εγχειρίδιο Ψηφιακής Πύλης και μετέπειτα να μεταβείτε στην Πύλη των ψηφιακών υπηρεσιών.
Η αναβάθμιση των ψηφιακών υποδομών του Δήμου Μετεώρων συνεχίζεται.
Επίσημη ιστοσελίδα: Δήμος Μετεώρων

Από το γραφείο του Δημάρχου

 

EASTER_2024_CHAMBEROFTRIKALA_300x300_-_Αντιγραφή.jpg

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com