A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Θεσσαλίας

E-mail Εκτύπωση PDF

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

astinomia

Σχετικά με δημοσιεύματα που αναφέρονται στην προσαγωγή μαθητών Λυκείου στο Αστυνομικό Τμήμα Ελασσόνας, ανακοινώνονται τα εξής:

Χθες (22-10-2012) την 06.50 ώρα, μετά από τηλεφωνική καταγγελία στο Αστυνομικό Τμήμα Ελασσόνας Λάρισας σχετικά με άγνωστους δράστες που προξενούν φθορές στο Λύκειο Ελασσόνας, αστυνομικοί της Υπηρεσίας μετέβησαν στο σχολείο και κινούμενοι περιμετρικά αντιλήφθηκαν δύο άτομα, από τα οποία ο ένας έφερε στον ώμο σακίδιο, να πηδούν από το παράθυρο του πρώτου ορόφου του σχολείου και να τρέπονται σε φυγή.

Μετά από αναζητήσεις σε χωράφια που καλύπτονται από πυκνή βλάστηση, οι αστυνομικοί εντόπισαν τα άτομα κρυμμένα πίσω από θάμνους. Λόγω της περιορισμένης ορατότητας, των συνθηκών χαμηλού φωτισμού και προκειμένου να ληφθούν τα μέτρα αυτοπροστασίας τους, ο ένας από τους αστυνομικούς έβγαλε το υπηρεσιακό του όπλο από τη θήκη. Διαπιστώνοντας ακολούθως ότι πρόκειται για άτομα νεαρής ηλικίας, ο αστυνομικός επανέφερε το όπλο στη θήκη και τα άτομα προσήχθησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Ελασσόνας, όπου εξακριβώθηκαν τα στοιχεία της ταυτότητάς τους και προέκυψε ότι είναι 16χρονοι μαθητές του Λυκείου.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία του Αξιωματικού Υπηρεσίας με το Διευθυντή του Λυκείου, ο δεύτερος δήλωσε άγνοια για ενδεχόμενες προκληθείσες φθορές και οι δύο μαθητές αφέθησαν ελεύθεροι.

Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, ο Διευθυντής του Λυκείου κατήγγειλε στο Αστυνομικό Τμήμα Ελασσόνας ότι άγνωστοι δράστες είχαν προξενήσει φθορές σε εγκαταστάσεις του σχολείου.

Σε βάρος των δύο ανηλίκων μαθητών σχηματίσθηκε δικογραφία από το Αστυνομικό Τμήμα Ελασσόνας για διακεκριμένες φθορές. Οι μαθητές συνελήφθησαν και μετά την εξέτασή τους αφέθησαν ελεύθεροι με εισαγγελική εντολή.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com