A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Χρήστος Χαρμπεας: Την 8η Οκτωβρίου ψηφίζουμε τους άξιους και ικανούς

E-mail Εκτύπωση PDF

1a1a11axarpeas AvramoΗ κατάρτιση των ψηφοδελτίων από τους συνδυασμούς, έχει ολοκληρωθεί, έχει κατατεθεί στο ΥΠΕΣ και πλέον δεκάδες υποψήφιοι σύμβουλοι (δημοτικοί - τοπικοί),...

ρίχνονται στην μάχη του σταυρού στο μικρό διάστημα που απομένει έως την κάλπη.

Οι ψηφοφόροι από σήμερα κιόλας, θα πρέπει να σκέφτονται, ποιους υποψηφίους συμβούλους θα στηρίξουν με τον σταυρό προτίμησής τους.
Στο νέο δημοτικό συμβούλιο, οι εκλεγμένοι σύμβουλοι, θα έχουν καθοριστικό ρόλο στην λήψη των αποφάσεων του Δήμου.

Γι΄αυτό οι ψηφοφόροι, εκτός από συνδυασμό , θα πρέπει να επιλέξουν με προσοχή και τους συμβούλους που θα σταυρώσουν. Αυτούς δηλαδή που θα επιλέξετε, να μπορούν να εκφράσουν τα συμφέροντα του Δήμου, σε ψηφοφορίες κρίσιμες για όλους.

Δεν πρέπει να γίνει η επιλογή, με αμιγώς *συγγενικά κριτήρια*... επειδή η θεία μου Μαρίκα είναι καταπληκτική μαγείρισσα, ότι αποτελεί εγγύηση για την αποτελεσματικότητα του υποψήφιου γιού της.

Επίσης τα νέα παιδιά δεν είναι απαραίτητο να ψηφίζετε, ότι ψηφίζει ο μπαμπάς σας...ανήκετε σε άλλη γενιά και οι ανάγκες σας και τα όνειρά σας είναι εντελώς διαφορετικά.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, μην πέσετε στην παγίδα και δώσετε τον σταυρό σας στον γνωστό του ξαδέρφου σας ή του κουμπάρου που θα σας υποσχεθεί διορισμό, γιατί την ίδια υπόσχεση, την έχει δώσει σε τουλάχιστον άλλους 500 εν δυνάμη ψηφοφόρους.

Δεν είναι επίσης καλό να ψηφίσετε τον κυρ Παντελή τον καθαριστή καμινάδων....επειδή έχετε τζάκι στο σπίτι σας, που ίσως μια μέρα χρειαστεί να σας καθαρίσει την καμινάδα.

Απλά φροντίστε να είστε οικονομικά ανεξάρτητοι, ώστε να έχετε να τον πληρώσετε....τον καθαριστή καμινάδων, τον γιατρό, τον δικηγόρο τον μηχανικό κτλ, άν κι εφόσον τους χρειαστείτε.

Όταν σταυρώνετε κάποιον που ίσως τον χρειαστείτε στο μέλλον, απλώς υπογράφετε μια ατομική σύμβαση υποτέλειας...δεν σας αξίζει.

Γνωρίζω πως μπορεί να πικράνω μερικούς, αλλά ακόμη και τον φίλο μας που ξέρουμε πως έχει έντονες αδυναμίες και πάθη, δεν θα ήταν μια συνετή επιλογή.

Η επιλογή των φίλων μας γίνεται για να καλύψουν κυρίως συναισθηματικές ανάγκες, ενώ στο δημοτικό συμβούλιο οι αποφάσεις πρέπει να λαμβάνονται με γνώμονα μια σύνθετη και απαιτητική λογική.

Ποιους τελικά σταυρώνουμε στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου ;

Σταυρώνουμε τους Άξιους και Ικανούς, που έχουν την διοικητική ικανότητα, τις γνώσεις και την επάρκεια, που αν χρειαστεί να χτυπήσουν το χέρι στο τραπέζι, όταν ο δήμαρχος θα τους ζητήσει να αγνοήσουν το κοινό καλό, γιατί το πολιτικό κόστος είναι δυσβάσταχτο..!!

Χρήστος Χαρμπέας
Στρατιωτικός εα
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
με τον συνδιασμό του κ. Λευτέρη Αβραμόπουλου.

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com