A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Σάλπισμα αγώνα σε εντυπωσιακό ακροατήριο

E-mail Εκτύπωση PDF

1a1a11aPreventhsKostas400Συγκλονιστική σε παλμό  μαζική και με αθρόα  προσέλευση κόσ-μου, ήταν η τελετή εγκαινίων του εκλογικού κέντρου του συνδυ-ασμού «ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ», του...

υποψηφίου δημάρχου του Δήμου Μετεώρων, Λευτέρη Αβραμόπουλου, χθες το βράδυ στην πόλη της Καλ/κας.
Ήταν πράγματι μια μεγαλειώδης εκδήλωση, στην οποία το χθες έχασε παταγωδώς την μάχη, παραχωρώντας μέσ'από ένα ντελίριο ενθουσιασμού την θέση του στο αύριο!
Στα μάτια του κόσμου έβλεπε κανείς την απόλυτη αποδοχή και εμπιστοσύνη όχι μόνον στο πρόσωπο του επικεφαλής ,αλλά και στο σύνολο των 263 υποψηφίων του συνδυασμού!
Ο επικεφαλής του συνδυασμού παρουσιάζοντας τους βασικούς άξονες του συνδυασμού ,τάχθηκε κατά της ατέρμονης υποσχεσιολογίας, συντασσόμενος με τις εφικτές δράσεις και τις κοστολογημένες πρωτοβουλίες.
Κατάφερε να πείσει το ενθουσιώδες ακροατήριο πως θα πορευτεί χωρίς αγκυλώσεις για την συγγραφή της νέας αυτοδιοικητικής ιστορίας του δήμου Μετεώρων με δουλειά, αφοσίωση, συνεργασία και συνέπεια, μακριά από βερμπαλιστικές γενικότητες
Κατάφερε να μας πείσει όλους, πως θα πορευτεί με τους δημότες για τους δημότες, σ'ένα ασφαλές μονοπάτι, βασισμένο σε ρεαλισμό ηθική, ευνομία, και αναπτυξιακούς στόχους.
Γράφει ο Πρεβέντης Κων/νος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος του συνδυασμού «ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ»

 

EASTER_2024_CHAMBEROFTRIKALA_300x300_-_Αντιγραφή.jpg

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com