A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Οι Τρικαλινοί έχουν επισφραγίσει ήδη την νίκη της Νέας Δημοκρατίας. Η Κυριακή θα είναι ημέρα γιορτής

E-mail Εκτύπωση PDF

1a1a11apapak 1Ολοκληρώνοντας σήμερα και επίσημα την προεκλογική της εκστρατεία, η Υποψήφια Βουλευτής της Νέας Δημο-κρατίας, στέλνει το δικό της μήνυμα νίκης,...

μεταφέροντας, όπως η ίδια αναφέρει, τον παλμό των Τρικαλινών συμπολιτών της, με τον τρόπο που η ίδια τον βίωσε κατά τη διάρκεια του αγώνα της. «Η Κυριακή θα είναι ημέρα γιορτής, όχι μόνο για τα Τρίκαλα, αλλά για όλη την Ελλάδα», δηλώνει.

1a1a11apapak 2Η πρώην Βουλευτής, όπως ανέφερε πρόσφατα σε συνέντευξή της, επισκέφθηκε για μία ακόμη φορά όλα τα χωριά του Νομού, βρισκόμενη κοντά στους ανθρώπους που την στήριξαν κατά τη διάρκεια της τετραετούς θητείας της στη Βουλή. «Αυτό που για κάποιους αποτελεί τυπική υποχρέωση λίγο πριν τις εκλογές, για εμένα ήταν κινητήριος δύναμη και αγαπημένη συνήθεια. Τουλάχιστον δύο φορές το χρόνο, φρόντιζα να επισκέπτομαι ένα προς ένα τα χωριά του νομού μας, για να μαθαίνω από πρώτο χέρι τους προβληματισμούς και τις αγωνίες των κατοίκων».

1a1a11apapak 3Οι Τρικαλινοί, από την πλευρά τους, φαίνεται πως σε κάθε ευκαιρία, κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, θέλησαν να την ευχαριστήσουν για τον αγώνα και την προσπάθειά της να γίνει μία ισχυρή φωνή για τον τόπο, ανταποκρινόμενοι σε κάθε κάλεσμά της, από την Καλαμπάκα και την Φαρκαδόνα, μέχρι την Πύλη και την πόλη των Τρικάλων, όπου και επισφράγισε με την κεντρική της ομιλία τη δημοφιλία της στο τρικαλινό κοινό.

1a1a11apapak 4Η κ. Παπακώστα, κατάφερε να αποδείξει σε όλους πως η υποψηφιότητά της το 2019 δεν εξυπηρετούσε απλώς τα συμφέροντα της παράταξης, αλλά ήταν μία συνειδητή απόφαση, και μία ευκαιρία αλλά και μία πρόκληση για την ίδια να δοκιμαστεί στον πολιτικό στίβο, την οποία, όπως φαίνεται αντιμετώπισε με επιτυχία. «Το μήνυμα που εισπράττω απ'τους πολίτες, όπου κι αν τους συναντώ, είναι πως αισθάνονται υπερήφανοι για την εκπρόσωπο που είχαν στη Βουλή. Αυτή είναι για μένα η μεγαλύτερη αναγνώριση», δηλώνει η ίδια σε
συνεργάτες και φίλους.

1a1a11apapak 5Μάλιστα, θεωρεί πως ο τίτλος της μοναδικής γυναίκας Βουλευτή του νομού, την έκανε να πεισμώσει ακόμα περισσότερο, με στόχο να ανοίξει το δρόμο και για άλλες γυναικείες υποψηφιότητες της νέας γενιάς. Για το λόγο αυτό, επέλεξε, μάλιστα, να συσπειρώσει τον γυναικείο πληθυσμό στις απογευματινές συναντήσεις που διοργάνωσε, εμψυχώνοντας τις κυρίες του νομού λέγοντας πως «οι γυναίκες είναι ικανές για πολύ περισσότερα», κάτι

που όπως φαίνεται και ο ίδιος ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας συμμερίζεται,
ενισχύοντας όλο και περισσότερο τον κυβερνητικό σχηματισμό με γυναικεία στελέχη.

1a1a11apapak 6Κάνοντας τον απολογισμό του αγώνα της, σε στενό κύκλο, η κ. Παπακώστα δηλώνει ικανοποιημένη από το ήθος με τον οποίο αναμετρήθηκε στα ίσα με τους πολιτικούς της αντιπάλους, ενώ επαναλαμβάνει πως έχει τη συνείδησή της καθαρή, έχοντας τηρήσει στο ακέραιο τις προεκλογικές δεσμεύσεις αλλά και τις αξίες που η ίδια πρεσβεύει από την αρχή της πολιτικής της καριέρας.

1a1a11apapak 7«Μετά την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στα Τρίκαλα, ακόμα και οι αναποφάσιστοι τρικαλινοί ψηφοφόροι, διακρίνουν ξεκάθαρα την επιλογή που λειτουργεί προς όφελος της χώρας. Για εμένα, τα Τρίκαλα έχουν ήδη αποφασίσει. Οι κάλπες της Κυριακής θα το επιβεβαιώσουν», δηλώνει με σιγουριά η Υποψήφια Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, καλώντας τους συμπολίτες της να πορευθούν Ξανά Μαζί της την επόμενη τετραετία.

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com