A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Σταθερά μπροστά με τον Πρωθυπουργό στη συγκέντ-ρωση νίκης της Νέας Δημοκρατίας, η Κατερίνα Παπακώστα

E-mail Εκτύπωση PDF

1a1a11amitsp1Ήταν παραπάνω από προφανής η εξέλιξη της σημερινής επίσκεψης του Πρωθυπουργού στα Τρίκαλα, όταν ήδη από νωρίς το πρωί, οι Τρικαλινοί κατέκλυσαν...

την Ασκληπιού, μεταφέροντας το δικό τους μήνυμα νίκης.

Η Υποψήφια Βουλευτής, Κατερίνα Παπακώστα, που υποδέχτηκε τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, παρέμεινε σταθερά στο πλευρό του καθ'όλη τη διάρκεια της επίσκεψής του, αποχωρώντας μάλιστα τελευταία, μετά και την συνέντευξη-παρουσίαση που διοργανώθηκε το μεσημέρι στο Μουσείο Τσιτσάνη.

Όπως δήλωσε ο Πρωθυπουργός, τα Τρίκαλα έδωσαν ένα τρανό μήνυμα υπεροχής της παράταξης στις επερχόμενες εκλογές, με τον ίδιο να «προκαλεί» τους πολίτες να ξεπεράσουν με την ψήφο τους, ακόμα και τα υψηλά ποσοστά της προηγούμενης εκλογικής αναμέτρησης.

Η κ. Παπακώστα, βρισκόμενη πάντα μπροστά με τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, κατά την ξενάγησή του σε υπηρεσίες και έργα των Τρικάλων, του μετέφερε τα θετικά μηνύματα που λαμβάνει κατά τη διάρκεια της προεκλογικής της περιοδείας στους περιφερειακούς οικισμούς του νομού, ενώ, δεν παρέλειψε, παρά τον συνωστισμό, να δείξει για ακόμα μία φορά την αγάπη της προς τον κόσμο, διευκολύνοντας όλους να φωτογραφηθούν μαζί με τον Πρωθυπουργό.

Η Υποψήφια Βουλευτής, φανερά ικανοποιημένη από τα μηνύματα του κόσμου δήλωσε: «Οι Τρικαλινοί σήμερα γίναμε μία φωνή. Μία δημοκρατική φωνή προόδου που έδωσε στην παράταξη της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και στον Πρόεδρό μας, τη πρώτη θέση στο βάθρο της εκλογικής διεκδίκησης. Υποδεχόμενοι με υπερηφάνεια στο Νομό μας, τον Πρωθυπουργό, θέσαμε τον πήχη ακόμα πιο ψηλά για το σύνολο της χώρας κι αυτό κάνει και το δικό μας έργο ακόμα πιο απαιτητικό. Με ήθος, συνέπεια και σεβασμό στην απαίτηση του κόσμου να αναδειχθούμε ξανά η πρώτη δύναμη της χώρας, θα συνεχίσουμε τον αγώνα που ξεκίνησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, διεκδικώντας με τιμιότητα την ψήφο των τρικαλινών συμπολιτών μας».

1a1a11amitspa2

 

1a1a11amitspa3

1a1a11amitspa5

1a1a11amitspa6

1a1a11amitspa7

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com