A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Επίσκεψη της Υποψήφιας Βουλευτή Κατερίνας Παπα-κώστα σε χωριά του Ν. Τρικάλων

E-mail Εκτύπωση PDF

1a1a11akaterinaa1Κ. Παπακώστα: Η χώρα δεν έχει ανάγκη από πειράματα, αλλά από τη σταθερότητα και την ασφάλεια μίας αυτο-δύναμης κυβέρνησης. ...

Από τον Ιερό Ναό του Αγ. Ιωάννη στο Ροπωτό, όπου βρέθηκε χθες η Υποψήφια Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνα Παπακώστα, για την Πανηγυρική Θεία Λειτουργία στη μνήμη του Αγ. Ιωάννη του Θεολόγου, έδωσε τις ευχές της για υγεία και προκοπή σε όλο τον κόσμο.
Συνομιλώντας με τους παρευρισκόμενους, η κ. Παπακώστα, είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τα ζητήματα που απασχολούν τους κατοίκους της περιοχής, αλλά και για τις προσδοκίες τους για την ανάπτυξη και προώθηση του τόπου, την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας και την υποστήριξη των μόνιμων κατοίκων.
Το απόγευμα, συνεχίζοντας τις επισκέψεις της στην περιφέρεια του νομού, η Υποψήφια Βουλευτής, βρέθηκε σε χωριά του Δήμου Μετεώρων με σκοπό να μεταφέρει στους κατοίκους το πλάνο της κυβέρνησης για τη νέα τετραετία, αλλά και το προσωπικό της όραμα για την ανάπτυξη του τόπου.
«Από όποια θέση κι αν υπηρέτησα μέχρι σήμερα τον νομό μας, είτε από τη Βουλευτική μου έδρα και τις τοποθετήσεις μου στην Ολομέλεια, είτε ως Εισηγήτρια σε νομοσχέδια, είτε ως μέλος σημαντικών επιτροπών της Βουλής, πάντα φρόντιζα να εξετάζω και να υποστηρίζω ό,τι θα πήγαινε τον τόπο αυτό, αλλά και το σύνολο της χώρας μας μπροστά. Αυτό σκοπεύω να συνεχίσω να κάνω, από όποια θέση ευθύνης κι αν αναλάβω, έχοντας ως μοναδικό μου σκοπό να φανώ χρήσιμη και να μπορείτε να αισθάνεστε περήφανοι, ασφαλείς και σίγουροι για την εμπιστοσύνη που δείξατε επιλέγοντάς με για εκπρόσωπό σας».
Στις Σπαθάδες, τη Ν. Ζωή, την Αύρα, τη Θεόπετρα και τη Βασιλική, οι Τρικαλινοί της επεφύλασσαν θερμό καλωσόρισμα και συζήτησαν εκτενώς μαζί της για την επόμενη μέρα των εκλογών, τη σημασία μίας αυτοδύναμης κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και την προώθηση δυναμικών και έμπειρων υποψηφίων στις βουλευτικές θέσεις που θα εκπροσωπήσουν το Νομό Τρικάλων.
Η τρικαλινή υποψήφια τόνισε πως «η ψήφος της 21ης Μαΐου θα πρέπει να εξασφαλίσει στους πολίτες πως η χώρα θα προχωρήσει με ένα ξεκάθαρο και ρεαλιστικό σχέδιο ανάπτυξης αλλά και ενίσχυσης της οικονομίας και του κοινωνικού κράτους, το οποίο δεν θα οδηγήσει σε αλόγιστη εκμετάλλευση του κρατικού προϋπολογισμού και σε υιοθέτηση λαϊκιστικών πολιτικών που θα έχουν ως μόνο σκοπό να αποπροσανατολίζουν την κοινή γνώμη, ώστε να μην αντιλαμβάνεται τις παραλείψεις και τις λανθασμένες επιλογές».
Μίλησε, μάλιστα, με αυστηρότητα, για όσους με επιπολαιότητα παρακινούν τους πολίτες να «διαμαρτυρηθούν» απέχοντας ή υποστηρίζοντας κομματικούς συσχετισμούς χωρίς κανέναν πολιτικό σχεδιασμό, δηλώνοντας πως η χώρα δεν έχει ανάγκη από πειράματα, αλλά από σταθερότητα και ασφάλεια, χαρακτηριστικά τα οποία μόνο μία αυτοδύναμη κυβέρνηση «δοκιμασμένη στα δύσκολα» μπορεί να εξασφαλίσει.

1a1a11akaterinaa2

1a1a11akaterinaa3

1a1a11akaterinaa4

1a1a11akaterinaa5

1a1a11akaterinaa6

DEYAM.gif

Banner_Περιφέρεια_1-3-2024.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com