A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη κ. Θεόκλητου – Το πρόγραμμα της Εορτής της Σταυροπροσκυνήσεως

E-mail Εκτύπωση

1a1a11amitropolitisΟ Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητος ...

Την Παρασκευή 17 Μαρτίου στις 7.30 μ.μ., θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία της Γ΄ στάσεως των Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο και θα κηρύξει τον θείο λόγο στον Ιερό Ναό Οσίων Μετεωριτών Πατέρων Καλαμπάκας.
Το Σάββατο 18 Μαρτίου το πρωί, θα τελέσει τρισάγιο επί του τάφου του μακαριστού προκατόχου του, Μητροπολίτου Σταγών και Μετεώρων κυρού Σεραφείμ, επί τη συμπληρώσει έξι ετών από την κοίμησή του.
Το απόγευμα και ώρα 6, θα υποδεχθεί στα προπύλαια του Βυζαντινού Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Καλαμπάκας την ιερά εικόνα της Σταυρώσεως του Κυρίου από την Ιερά Μονή Βαρλαάμ, και εν συνεχεία θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Εσπερινού και θα κηρύξει τον θείο λόγο στον ίδιο Ναό.
Την Γ΄ Κυριακή των νηστειών (της Σταυροπροσκυνήσεως) 19 Μαρτίου το πρωί, θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Όρθρου, θα τελέσει την θεία Λειτουργία και θα κηρύξει τον θείο λόγο στον Βυζαντινό Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Καλαμπάκας.
Το απόγευμα και ώρα 6, θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Δ΄ κατανυκτικού Εσπερινού στον Βυζαντινό Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Καλαμπάκας. Μετά την απόλυση, θα πραγματοποιηθεί ομιλία από τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη Χρίστο Κυριαζόπουλο, Ιεροκήρυκα της Ιεράς Μητροπόλεώς μας.
Την Τετάρτη 22 Μαρτίου στις 5 μ.μ., θα τελέσει την θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων στον Ιερό Βυζαντινό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Καλαμπάκας.
———————————–
Ο Πανοσιολογιώτατος Ιεροκήρυξ, Αρχιμανδρίτης Χρίστος Κυριαζόπουλος, την Παρασκευή 17 Μαρτίου στις 6 μ.μ., θα τελέσει την ακολουθία της Β΄ στάσεως των Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο και θα κηρύξει τον θείο λόγο στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Αχλαδέας.
Την Γ΄ Κυριακή των νηστειών (της Σταυροπροσκυνήσεως) 19 Μαρτίου το πρωί, θα τελέσει την θεία Λειτουργία και θα κηρύξει τον θείο λόγο στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Καλλιθέας.

Ανακοίνωση Εορτής Σταυροπροσκυνήσεως 

 

1a1a11astauroproskiniseos

Με την ευκαιρία της εορτής της Σταυροπροσκυνήσεως κατά την Γ΄ Κυριακή των Νηστειών, θα μεταφερθεί στον Βυζαντινό Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Καλαμπάκας, κατά το ειωθός, η σεβασμία ιερά Εικόνα της Σταυρώσεως του Χριστού, η οποία φυλάσσεται για λόγους ασφαλείας στην Ιερά Μονή Βαρλαάμ Αγίων Μετεώρων, προς ευλογία και αγιασμό των πιστών.
Η υποδοχή της σεβασμίας ιεράς Εικόνος και οι ιερές ακολουθίες, θα τελεσθούν σύμφωνα με το κάτωθι πρόγραμμα:
Το Σάββατο 18 Μαρτίου και ώρα 6:00 μ.μ. η υποδοχή υπό του Σεβ. Μητροπολίτου Σταγών και Μετεώρων κ. ΘΕΟΚΛΗΤΟΥ, της σεβασμίας ιεράς Εικόνος στο προαύλιο του Ιερού Ναού, και αμέσως μετά θα τελεσθεί ο Εσπερινός της εορτής.
Την Κυριακή 19 Μαρτίου και από ώρα 7:00 π.μ. θα τελεσθεί η ακολουθία του Όρθρου, η προσκύνηση του Τιμίου Σταυρού και η Θεία Λειτουργία του Μεγάλου Βασιλείου.
Το απόγευμα και ώρα 6:00 μ.μ. θα τελεσθεί ο Δ' Κατανυκτικός Εσπερινός. Αμέσως μετά το τέλος του Εσπερινού η ιερά Εικόνα θα επιστρέψει στην Ιερά Μονή Βαρλαάμ.
Σε όλες τις λατρευτικές συνάξεις θα προεξάρχει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. ΘΕΟΚΛΗΤΟΣ.

DEYAM.gif

Banner_Περιφέρεια_1-3-2024.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com