A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Βροχές και καταιγίδες σε όλη τη χώρα το Σαββατοκύρια-κο - Κίνδυνος για πλημμύρες

E-mail Εκτύπωση PDF

1a1a11kataigides2022Βροχές και καταιγίδες έρχονται σε όλη την Ελλάδα σύμ-φωνα με τον μετεωρολόγο Σάκη Αρναούτογλου. Προει-δοποιεί για επικίνδυνες καταιγίδες το Σαββατοκύριακο...

στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας.
Οι βροχές και οι καταιγίδες θα ξεκινήσουν την Παρασκευή (4/11) από τα βορειοδυτικά, ενώ το Σάββατο (5/11) τα φαινόμενα θα είναι έντονα στα δυτικά και μέχρι το βράδυ τα σύννεφα θα καλύψουν και τις υπόλοιπες ηπειρωτικές περιοχές της χώρας.
Η Αττική και η Θεσσαλονίκη θα δουν το Σάββατο (από το μεσημέρι) βροχές, ενώ την Κυριακή πρόκειται να πέσει αρκετό νερό στην Αττική. Έντονα θα είναι τα φαινόμενα σε περιοχές της δυτικής Μακεδονίας, ενώ οι άνεμοι στα πελάγη θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις και κατά τόπους θα φτάνουν τα 8 Μποφόρ.
Τη Δευτέρα (7/11) τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν, αλλά οι περιοχές από τα νότια της κεντρικής Μακεδονίας έως και τη νότια Ελλάδα, θα έχουν ορισμένες βροχές. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σημαντική πτώση την Κυριακή και τη Δευτέρα, μη ξεπερνώντας στα ηπειρωτικά τους 18 βαθμούς, με τους ανέμους στις αρχές της νέας εβδομάδας να γυρίζουν σε βοριάδες.
Η προειδοποίηση για πλημμυρικά φαινόμενα
Στην ανάρτησή του στο Facebook ο παρουσιαστής του καιρού της ΕΡΤ, ανέφερε: «Έκκληση στους Δήμους της χώρας τα επόμενα δύο 24ωρα (Πέμπτη και Παρασκευή) όπου ο καιρός θα παραμείνει και καλός και ζεστός, για έλεγχο και προληπτικό καθαρισμό ρεμάτων, φρεατίων αλλά και για παρεμβάσεις στην κοίτη ποταμών για την αντιμετώπιση κινδύνων απέναντι σε πλημμυρικά φαινόμενα που ενδεχομένως να προκύψουν από τις εν δυνάμει επικίνδυνες βροχές και καταιγίδες που θέλουν και τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία να εκδηλώνονται κυρίως το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, (το Σάββατο αρχικά κυρίως στα δυτικά και την Κυριακή σε πολλές περιοχές της χώρας!)
Με αυτά τα δεδομένα, πέρα από τα αιφνίδια πλημμυρικά φαινόμενα, κίνδυνος υπάρχει και από τους ανέμους που συνήθως συνοδεύουν τις καταιγίδες ενώ πολύ ισχυροί νοτιάδες θα επικρατήσουν το Σάββατο στα δυτικά και την Κυριακή στην ανατολική Ελλάδα και κυρίως στο Αιγαίο και την Κρήτη!».

 

DEYAM.gif

Banner_Περιφέρεια_1-3-2024.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com