A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Το PENNY MARATHON στην Καλαμπάκα

E-mail Εκτύπωση

1a1a11penny1Περπάτημα, Τρέξιμο, Ποδήλατο, Αναρρίχηση για τα αδέσ-ποτα! ή Μια δωρεάν  εκδήλωση για τα  αδέσποτα και ανε-πιθύμητα ζώα στην Ελλάδα ή ...

Δίνουμε φωνή στα αδέσποτα και στηρίζουμε όσους αγωνίζονται να σώσουν τα αδέσποτα.
Στις 10 Ιουλίου 2022 θα πραγματοποιηθεί στην πόλη της Καλαμπάκας για πρώτη φορά το Penny Marathon, μια εκδήλωση που πραγματοποιείται την ίδια μέρα σε όλο τον κόσμο για την ευαισθητοποίηση του κοινού για τα δεινά των αδέσποτων και ανεπιθύμητων ζώων στην Ελλάδα και την αναγνώριση του έργου των εκατοντάδων εθελοντών που προσπαθούν για την καλή διαβίωση των ζώων στην χώρα μας.
Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν και ο κύριος σκοπός είναι να να συγκεντρωθούν χρήματα από τις πολύτιμες δωρεές του κόσμου για να γίνουν στειρώσεις. Για το λόγο αυτό έχει δημιουργηθεί σελίδα για δωρεές εδώ:
https://www.mycause.com.au/p/284861/2022-kalambaka-penny-marathon
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ PENNY MARATHON
Τo Penny Marathon ξεκίνησε στην Αθήνα, το 2012 και πιστεύουμε ότι είναι ο μοναδικός μαραθώνιος τέτοιου είδους σε όλο τον κόσμο.
Τα χρήματα που συγκεντρώνονται από τους πολύτιμους χορηγούς μας και τις απλόχερες δωρεές του κόσμου χρησιμοποιούνται για τα διάφορα στάδια της διαδικασίας της διάσωσης ενός αδέσποτου αλλά κυρίως για στειρώσεις καθώς μόνο έτσι μπορεί να περιοριστεί και να μη συνεχίσει να αυξάνεται ο αριθμός των αδέσποτων στην Ελλάδα και ειδικά στην επαρχία.
Δεν υπάρχουν επίσημα στοιχεία, αλλά υπάρχουν αναφορές για δύο εκατομμύρια αδέσποτα ζώα στην Ελλάδα, που προσπαθούν να επιβιώσουν στους δρόμους της χώρας μας.
Το 2022 είναι η 11η χρονιά που διοργανώνεται το Penny Marathon, η πρώτη χρονιά στην πόλη της Καλαμπάκας.
Παράλληλα λαμβάνει χώρα σε πόλεις σε όλο τον κόσμο, Σίδνεϊ, Μελβούρνη, Αθήνα, Καλαμάτα, Σαλαμίνα, Λάρισα, Βανκούβερ, Ουάσιγκτον και προβάλλεται από τα επίσημα μέσα καθώς και τα ηλεκτρονικά μέσα, την τηλεόραση και τον έντυπο τύπο. Οι συμμετέχοντες περπατούν, τρέχουν, κολυμπούν, κάνουν ποδήλατο και αναρρίχηση για την ευαισθητοποίηση του κόσμου για τα αδέσποτα ζώα
O μαραθώνιος πήρε το όνομα του από μία αδέσποτη σκυλίτσα της οποίας η ζωή, όπως και πολλών άλλων, έληξε τραγικά.
Περισσότερα για το Penny Marathon:
Website: http://www.pennymarathon.com/
Facebook: https://www.facebook.com/pennymarathon/
Video 2022: https://www.youtube.com/watch?v=0hn8p0CPh6o

Η ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ
Η Καλαμπάκα είναι μια μικρή κωμόπολη που ανήκει στο Δήμο Μετεώρων. Ο Δήμος Μετεώρων είναι ο δεύτερος σε έκταση δήμος της Ελλάδας. Όπως για όλη την Ελλάδα, έτσι και για την περιοχή μας, δεν υπάρχουν επίσημοι αριθμοί για την κατάσταση των αδέσποτων. Κάποιοι αριθμοί μιλούν για 2.000 αδέσποτους σκύλους στην περιοχή όταν οι κάτοικοι είναι περίπου 24.000.
Υπεύθυνοι διοργάνωσης και επικοινωνίας
Λευτέρης Αβραμόπουλος
Ελισάβετ Μιμικέλλη
Ομάδα «Φίλοι των αδέσποτων»
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
* Περισσότερες λεπτομέρειες για την ώρα έναρξης και τον τρόπο συμμετοχής θα ανακοινωθούν μέσα στις επόμενες ημέρες.

1a1a11penny2

DEYAM.gif

Banner_Περιφέρεια_1-3-2024.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com