A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Δήλωση υποψηφιότητας του Φίλιππου Φίλου και α-νακοίνωση στήριξης στον Λευτέρη Αβραμόπουλο

E-mail Εκτύπωση

1a1a11Ff400Ενώνουμε δυνάμεις, αλλάζουμε τον τόπο μας. Οι δημοτι-κές εκλογές του 2023 είναι καθοριστικές για το μέλλον του τόπου μας και δεν επιτρέπεται σε κανέναν από...

εμάς να μένει θεατής των γεγονότων. Συμμετέχουμε και σχεδιάζουμε μαζί το κοινό μας μέλλον. Για ένα Δήμο Μετεώρων πρωταγωνιστή των εξελίξεων, μακριά από μίζερες λογικές και τακτικές που κράτησαν την περιοχή μας καθηλωμένη για δεκαετίες.
Με διάθεση για πολλή δουλειά συντάσσομαι κι εγώ στο πλευρό του υποψηφίου δημάρχου Δήμου Μετεώρων Λευτέρη Αβραμόπουλου και την παράταξη «Δύναμη Ευθύνης».
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΦΙΛΟΥ
1a1a11Ff470Ο Φίλλιπος Φίλος είναι γεννημένος στις 21/06/1976 με καταγωγή από την Καλομοίρα Καλαμπάκας του Δήμου Καστανιάς. Έπειτα από την αποφοίτηση του από το Γενικό Λύκειο, μετέβη στην Αθήνα για τις σπουδές του στο τμήμα Γεωλογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Παράλληλα με τις σπουδές του εργαζόταν στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους για 2 έτη και έπειτα για άλλα 2 στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο. Στη συνέχεια σε ιδιωτική εταιρεία μεταφορών για λογαριασμό μεγάλου πολυκαταστήματος τροφοδοσίας. Η αγάπη και επιθυμία για επιστροφή στα πάτρια εδάφη ήταν μεγάλη και για τον λόγο αυτό, η επιστροφή του για μόνιμη διαμονή στον τόπο καταγωγής του αναπόφευκτη. Τα τελευταία 5 χρόνια εργάζεται στα διόδια Τρικάλων.

 

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com