A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Πρόγραμμα Μητροπολίτου

E-mail Εκτύπωση

1a1a11mitropolitis-1 largeΟ Σεβ. Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητος

Την Παρασκευή 25 Μαρτίου το πρωί, εορτή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Όρθρου και θα τελέσει την θεία Λειτουργία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Καλαμπάκας. Εν συνεχεία, θα προστεί της επίσημης Δοξολογίας επί τη επετείω της ενάρξεως της ελληνικής επαναστάσεως του 1821, και θα τελέσει επιμνημόσυνη δέηση υπέρ αναπαύσεως των πεσόντων υπέρ πίστεως και πατρίδος αδελφών ημών.
Το απόγευμα και ώρα 7.30 μ.μ., θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Εσπερινού και των Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο, στον Ιερό Ναό Οσίων Μετεωριτών Πατέρων Καλαμπάκας.
1a1a11eikonΤο Σάββατο 26 Μαρτίου και ώρα 6.00 μ.μ., θα υποδεχθεί στα προπύλαια του Ιερού Βυζαντινού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Καλαμπάκας, την ιερά εικόνα της Σταυρώσεως του Κυρίου, η οποία φυλάσσεται στην Ιερά Μονή Βαρλαάμ Μετεώρων. Εν συνεχεία, θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία το Εσπερινού και θα κηρύξει τον θείο λόγο στον ίδιο Ιερό Ναό.
Την Κυριακή 27 Μαρτίου το πρωί, θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Όρθρου, θα τελέσει την θεία Λειτουργία και θα κηρύξει τον θείο λόγο στον Ιερό Βυζαντινό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Καλαμπάκας.
Το απόγευμα και ώρα 6.30 μ.μ., θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του δ΄ κατανυκτικού Εσπερινού στον ανωτέρω Ιερό Ναό. Προ της απολύσεως θα ομιλήσει καταλλήλως ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Βαρλαάμ Μετεώρων, Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Βενέδικτος Ζαχαράκης.

 

DEYAM.gif

Banner_Περιφέρεια_1-3-2024.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 

 

 

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com