A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Καιρός: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης - Ισχυρές βροχές, καταιγίδες και χαλάζι

E-mail Εκτύπωση PDF

1a1a11kakokairiaΙσχυρές βροχές και καταιγίδες, που θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών και κατά τόπους από χαλαζ-οπτώσεις θα σημειωθούν από σήμερα, Δευτέρα...

μέχρι και την Τετάρτη. Αναλυτικά το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού της ΕΜΥ.
Απότομη μεταβολή θα παρουσιάσει ο καιρός τις επόμενες ημέρες σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) καθώς από τη χώρα μας θα διέρχονται διαδοχικές διαταραχές, ενώ παράλληλα θα έχουμε αλληλεπίδραση ψυχρών αερίων μαζών της ανώτερης ατμόσφαιρας (cold pool),που έρχονται από τα δυτικά και βόρεια, καθώς και του θερμού εδάφους και του προσκείμενου σε αυτό αέρα (στα 850mb), σε συνθήκες αυξημένης υγρασίας.
Η κατάσταση αυτή ευνοεί την ανάδευση των ασταθών αερίων μαζών καθ' ύψος, δημιουργώντας νέφη κατακόρυφης ανάπτυξης (cumulus), που αποτελούν προποµπούς των καταιγιδοφόρων νεφών (cumulonimbus). Δείτε παρακάτω το tweet με τα προβλεπόμενα ύψη υετού όλη την εβδομάδα.
Επισημαίνεται πάντως σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ, ότι τη Δευτέρα θα επηρεαστεί η Μακεδονία και η Θράκη, κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, την Τρίτη η Μακεδονία, η Θράκη, η Ήπειρος και η
Θεσσαλία και την Τετάρτη σχεδόν όλα τα ηπειρωτικά. Επισημαίνεται πως τα φαινόμενα την Τετάρτη θα είναι ιδιαίτερα έντονα στην Πελοπόννησο.
Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα διαθέσιμα στοιχεία που είδαμε και παραπάνω οι κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα συνεχιστούν κατά διαστήματα και τις υπόλοιπες ημέρες της εβδομάδας.
ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού
Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών και κατά τόπους από χαλαζοπτώσεις, προβλέπονται από σήμερα Δευτέρα (07-06-2021) το μεσημέρι στη βόρεια Ελλάδα, αύριο, Τρίτη (08-06-2021) στην κεντρική και τη βόρεια χώρα και την Τετάρτη (09-06-2021) σε όλα σχεδόν τα ηπειρωτικά.
Πιο αναλυτικά:
ΚΑΙΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΔΕΥΤΕΡΑ
Προβλέπονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες στη Μακεδονία και τη Θράκη, κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.
ΚΑΙΡΟΣ ΑΥΡΙΟ, ΤΡΙΤΗ
Προβλέπονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, στη Μακεδονία, τη Θράκη, την Ήπειρο και τη Θεσσαλία. Τις βραδινές ώρες τα ισχυρά φαινόμενα πρόσκαιρα θα εξασθενήσουν.
ΚΑΙΡΟΣ ΤΕΤΑΡΤΗ
Προβλέπονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες κατά τόπους στα ηπειρωτικά. Επισημαίνεται πως τα φαινόμενα θα είναι ιδιαίτερα έντονα στην Πελοπόννησο.
Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα διαθέσιμα στοιχεία οι κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα συνεχιστούν κατά διαστήματα και τις υπόλοιπες ημέρες της εβδομάδας.

 

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Διευθυντής Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com