A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Συνάντηση του Δημάρχου Δήμου Μετεώρων με τη Διευ-θύντρια της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων

E-mail Εκτύπωση

1a1a11epis1Μέσα στη δύσκολη περίοδο που διανύει η χώρα μας με τα σχολεία κλειστά η κ. Ξυνοπούλου Ελένη επισκέφθηκε τον Δήμο για να ενημερωθεί και ταυτόχρονα να...

ενημερώσει τον Δήμαρχο για διάφορα θέματα που άπτονται της αρμοδιότητάς της.
Ο Δήμαρχος αφού την καλωσόρισε και την ευχαρίστησε για το ενδιαφέρον που δείχνει για τα σχολεία του Δήμου μας της παρουσίασε μια σειρά από θέματα όπως οι κτηριακές εγκαταστάσεις και οι υλικοτεχνικές υποδομές των σχολείων κ.ά. στα οποία ο Δήμος κάνει ό,τι είναι δυνατό εν μέσω κρίσης για να τα επιλύσει. 1a1a11epis2Συμφωνώντας η κ. Ξυνοπούλου επισήμανε ότι αυτό το διάστημα θα πρέπει να είμαστε όλοι σε εγρήγορση και σε συνεργασία έτσι ώστε να ξεπεράσουμε το τόσο σημαντικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η χώρα μας.
Δείχνοντας την αγωνία και το ενδιαφέρον της, υποσχέθηκε στον Δήμαρχο ότι η βοήθεια της σε οποιοδήποτε θέμα αφορά τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση είναι δεδομένη.
1a1a11epis3Ο Δήμαρχος αφού ευχαρίστησε για άλλη μια φορά την κ. Ξυνοπούλου της δώρισε την εικόνα της Παναγίας και το λεύκωμα ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ «Ταξίδι στο Παρελθόν».
Στην συνάντηση παρευρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Πολιτισμού, Παιδείας και Κοινωνικής Μέριμνας κ. Θώμος Γεώργιος και ο Αντιδήμαρχος Περιφέρειας Τομέα B' και Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής κ. Παπανικολάου Γεώργιος.

 

Από το γραφείο του Δημάρχου

1a1a11epis4

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com