A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Μήνυμα Μητροπολίτη Σταγών και Μετεώρων για παν-ελλαδικές εξετάσεις

E-mail Εκτύπωση

1a1astagon theoklitosΑγαπητά μου παιδιά, Το ταξίδι σας στο όμορφο πέλαγος των σχολικών ετών έφθασε στο τέλος του. Σε λίγες ημέ-ρες θα κληθείτε να εξετασθείτε σε πανελλαδικό...

επίπεδο πάνω στις θεματικές ενότητες που σας έχουν διδάξει οι άξιοι δάσκαλοί σας, με σκοπό την είσοδό σας στα Ανώτατα, Ανώτερα και Τεχνολογικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Πατρίδας μας.
Οι εξετάσεις σας αυτές αποτελούν σημαντικό ζήτημα, όχι όμως και το πιο σημαντικό της έως τώρα πορείας σας αλλά και της μετέπειτα. Σίγουρα όλοι σας επιθυμείτε την επιτυχία, και δικαίως, αλλά μην ξεχνάτε ότι ήδη έχετε κερδίσει πολλά μέχρι στιγμής. Οι γνώσεις, πάνω στις ποικίλες θεματικές ενότητες, που έχετε διδαχθεί όλα αυτά τα έτη στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση, είναι δεδομένες. Οι φιλίες και οι διαπροσωπικές σχέσεις που συνάψετε με τους συμμαθητές σας αποτελούν πλούτο ανεκτίμητης αξίας, που ίσως δεν έχετε ακόμα εκτιμήσει - το μέλλον θα σας αποδείξει τα λεγόμενά μου. Οι δοκιμασίες, οι κόποι και οι διάφορες θυσίες που υποβληθήκατε σε όλη την σχολική σας θητεία θα αποδώσουν καρπούς και θα επιστρέψουν πίσω σε σάς, με πολύ μεγαλύτερη αξία. Επομένως, ήδη έχετε εξετασθεί επιτυχώς στο σημαντικότερο μάθημα του σχολείου και έχετε αποκομίσει σημαντικό κέρδος.
Γνωρίζετε ότι η πίστη είναι το πρώτο και μεγαλύτερο όπλο σας. Μία πίστη η οποία σε καμία περίπτωση δεν συνεπάγεται την με μαγικό τρόπο επιτυχία σας (αλίμονο αν πιστεύαμε αυτό!), αλλά σημαίνει εμπιστοσύνη στον Θεό, ότι θα επιτρέψει το καλύτερο και ωφελιμότερο για σας.
Ως Επίσκοπος και Ποιμένας σας, εύχομαι ο Θεός να σας δίνει υγεία, δύναμη και φώτιση στις επερχόμενες πανελλαδικές εξετάσεις, με σκοπό το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, το οποίο θα είναι προς ωφέλειά σας.

 

Μετά πατρικών ευχών και ευλογιών
Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ

† ο Σταγών και Μετεώρων ΘΕΟΚΛΗΤΟΣ

DEYAM.gif

Banner_Περιφέρεια_1-3-2024.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com