A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΟΑΕΔ: Με ηλεκτρονικά ραντεβού η εξυπηρέτηση των πολιτών. Οδηγίες για την εξυπηρέτηση του κοινού

E-mail Εκτύπωση PDF

1a1aexipiretisiΑπό χθες Τρίτη, 9 Ιουνίου 2020 όσοι πολίτες επιθυμούν να προσέλθουν στις Υπηρεσίες του  ΟΑΕΔ, θα πρέπει να υποβάλλουν το αίτημά τους για ραντεβού...

στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.oaed.gr/menoumespiti δηλώνοντας τον λόγο προσέλευσης και το αρμόδιο Κέντρο Προώθησης Απασχόλησης (ΚΠΑ2).
Ακολούθως θα λαμβάνουν μήνυμα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας (email) ή τηλεφωνική κλήση και θα καλούνται για προσέλευση στο ΚΠΑ2 σε συγκεκριμένη ημέρα και ώρα.
Υπενθυμίζεται ότι όλες οι υπηρεσίες του ΟΑΕΔ παρέχονται αποκλειστικά ηλεκτρονικά και δεν υπάρχει κανένας λόγος προσέλευσης στα ΚΠΑ2.
Οι άνεργοι μπορούν ηλεκτρονικά να εγγράφονται στο μητρώο, να αποκτούν ή να ανανεώνουν την κάρτα ανεργίας, να υποβάλλουν αίτηση για το επίδομα ανεργίας και να δηλώνουν την παρουσία τους.
Συνολικά, περισσότερες από 40 e-υπηρεσίες παρέχονται αποκλειστικά ηλεκτρονικά.
Οι συνεντεύξεις ανέργων με εργασιακούς συμβούλους θα συνεχίσουν να διεξάγονται μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας ή τηλεδιάσκεψης και όχι με αυτοπρόσωπη παρουσία, μέχρι νεωτέρας.
Όσοι πολίτες προσέρχονται στα ΚΠΑ2 χωρίς ραντεβού για συναλλαγές που αφορούν σε ειδικές περιπτώσεις, όπως η προσκόμιση δικαιολογητικών ή η παραλαβή αποφάσεων και πράξεων που τους αφορούν, θα εξυπηρετούνται με σειρά προτεραιότητας και αυστηρή τήρηση των οδηγιών για την ελάχιστη απόσταση 1,5 μέτρου μεταξύ των υπαλλήλων και των πολιτών.
Συνιστάται σε όλους τους πολίτες όπως χρησιμοποιούν τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του ΟΑΕΔ για την αποφυγή της ταλαιπωρίας τους και του συγχρωτισμού.
Η πρόσβαση στις περισσότερες e-υπηρεσίες του ΟΑΕΔ γίνεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης του Ελληνικού Δημοσίου gov.gr, με τους κωδικούς πρόσβασης του TAXISnet ή με τους κωδικούς πρόσβασης πιστοποιημένων χρηστών του ΟΑΕΔ.

 

DEYAM.gif

Banner_Περιφέρεια_1-3-2024.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com