A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Επαναλειτουργία οδοντιατρείων

E-mail Εκτύπωση PDF

1a1aodontiatreioΟ Οδοντιατρικός Σύλλογος Τρικάλων ενημερώνει πως από τη Δευτέρα  04  Μαΐου τα οδοντιατρεία του νο-μού εξέρχονται από το καθεστώς...

λειτουργίας αντιμετώπισης αποκλειστικά επειγόντων περιστατικών και επανέρχονται σε κανονικό καθεστώς λειτουργίας. Πέραν των γενικών οδηγιών κοινωνικής συμπεριφοράς που έχουν αναφερθεί ήδη και αφορούν όλους μας, υπάρχουν και κάποιες διαφοροποιήσεις σχετικά με την άσκηση της οδοντιατρικής και γι'αυτό οι οδοντίατροι του νομού ζητάμε την κατανόηση και την βοήθεια των ασθενών μας. Για την αποφυγή συνωστισμών στις αίθουσες αναμονής των οδοντιατρείων παρακαλείστε να μην προσέρχεστε στα ιατρεία χωρίς να προηγηθεί τηλεφωνικό ραντεβού. Επίσης κατά την επίσκεψή σας να μην έχετε μαζί σας άλλα άτομα εκτός και αν είναι απολύτως αναγκαίο. Τόσο κατά την τηλεφωνική επικοινωνία όσο και κατά την επίσκεψή σας ο γιατρός σας θα σας θέσει κάποια επικαιροποιημένα ερωτήματα σχετικά με την γενική υγεία σας και την πιθανότητα έκθεσης στον ιό sars-cov 2. Παρακαλείστε να απαντάτε με κάθε ειλικρίνεια. Σε περίπτωση που έχετε οποιοδήποτε ύποπτο σύμπτωμα-και ειδικά αν τις τελευταίες 3 ημέρες πριν το ραντεβού σας παρουσιάσατε πυρετό, έντονο βήχα, δύσπνοια - εξυπακούεται πως αναβάλλετε την επίσκεψή σας στον οδοντίατρο!

Ακολουθείστε κατά γράμμα τις οδηγίες του γιατρού σας κατά την επίσκεψή σας στο ιατρείο για την ασφάλεια όλων μας!

 

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com