A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Είχε Άγιο ο ριψοκίνδυνος Φωτορεπόρτερ του ΑΝΤΙΛΟ-ΓΟΥ Θεοδόσης Σκαρλάτος

E-mail Εκτύπωση

1α1απεσιμο"Τέλος καλό, όλα καλά" λέει ο λαός μας και αυτό ισχύει για τον φωτορεπόρτερ της εβδομαδιαίας εφημερίδας της Καλα-μπάκας "Αντίλογος" κ. Θεοδόση Σκαρλάτο, ...

ο οποίος για τις ανάγκες ενός ρεπορτάζ και από "κακιά" στιγμή βρέθηκε σε γκρεμό - ρέμα βάθους 50 μ.

Αυτός ήταν περίπου ο τίτλος στα ΜΜΕ της περιοχής μετά το περιστατικό που σαν σήμερα της Ζωοδόχου Πηγής μου συνέβη πριν 10 χρόνια και σήμερα ζω από θαύμα. (Μόνο με θαύμα μπορεί να σωθεί κάποιος μετά από τέτοιο πέσιμο σε γκρεμό).

Το kalabakacity.gr μετά από λίγες μέρες έγραφε:

......Το περιστατικό συνέβη την Παρασκευή 9 Απριλίου (ανήμερα της Ζωοδόχου Πηγής), το πρωί, όταν ο κ. Σκαρλάτος μαζί με την Δημοσιογράφο σύζυγό του Ελένη Σκαρλάτου βρέθηκαν στην περιοχή της Ανάληψης Καλαμπάκας, για ρεπορτάζ της εφημερίδας ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ. Μια άτυχη στιγμή προκειμένου να παρθεί και η κατάλληλη φωτογραφία ήταν ικανή να στείλει τον κ. Σκαρλάτο στον γκρεμό, σχεδόν στο πάτο του ρέματος της "Κορατσίτσας" βάθους 50 μ. Χάρη στην ψυχραιμία του κατόρθωσε να κρατηθεί από θάμνο, λίγο πριν χτυπήσει σε βράχο που σίγουρα θα προκαλούσε δυσάρεστες επιπτώσεις στον κ. Σκαρλάτο. Από εκεί και πέρα η σύζυγός του, σοκαρισμένη, ειδοποίησε την Π.Υ Καλαμπάκας όπου άντρες της έφτασαν αμέσως και μετά από μιάμιση περίπου ώρα,  εντόπισαν και ανέσυραν τον άτυχο – τυχερό φωτορεπόρτερ και τον μετέφεραν στο ασθενοφόρο και από εκεί στο Νοσοκομείο Τρικάλων όπου έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις και μετά από δύο μέρες αναχώρησε για το σπίτι, έχοντας μόνο λίγα χτυπήματα σε σημεία του σώματος του.
Αναφέρουμε τα παραπάνω, απλά για την ιστορία και για κάποιους που αναφέρουν το περιστατικό του κ. Σκαρλάτου, όπως θα ήθελαν να συμβαίνει (!!!). Το βράδυ της Παρασκευής 16 Απριλίου – μια εβδομάδα μετά – συναντήσαμε τον ίδιο με καλή παρέα σε ταβέρνα της περιοχής να μας διηγείται τις στιγμές που έζησε και δεν ήταν οι καλύτερες. Όπως μας είπε, το ρεπορτάζ που έμεινε στην μέση θα ολοκληρωθεί... και με τις καλύτερες φωτογραφίες, όπως τεριάζει στο Εκκλησάκι της "Αναλήψεως" !!! 

th skarlatos1Με τον γιατρό της πόλης μας κ. Ζαχαράκη Θανάση και τις συζύγους τους συναντήσαμε τον κ. Θεοδόση Σκαρλάτο να περνούν καλές στιγμές μετά την περιπέτεια του...

Το kalabakacity.gr εύχεται να είναι "σιδερένιος"...

1a1atrikola

DEYAM.gif

Banner_Περιφέρεια_1-3-2024.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com