A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ. . . !

E-mail Εκτύπωση PDF

1a1aaK. PaterasΓράφει ο Δρ. Κώστας Πατέρας, D.Ed., M.Ed., Ph.D.

Όλες οι κυβερνήσεις πριν ή αμέσως μετά τις εκλογές θέτουν χρονικά περιθώρια, μέσα στα οποία υπόσχονται, ότι...

θα υλοποιήσουν τις βασικές τους προτεραιότητες.
Για τον λόγο αυτό και ο Λαός βάζει, για κάθε Κυβέρνηση, ένα χρονικό όριο Ανοχής. Πιο απλά δεν ενοχλεί την Κυβέρνηση και δεν κρίνει ή κατακρίνει οτιδήποτε κάνει. Περιμένει υπομονετικά.
Αυτό το μορατόριουμ, συνήθως, κρατάει για ένα εξάμηνο, χρόνος που χρειάζεται κάθε Κυβέρνηση, προκειμένου να προσαρμοσθεί στα κυβερνητικά της καθήκοντα και ν' αρχίσει την παραγωγή έργου.
Από κει και πέρα όλα κρίνονται και το σφυροκόπημα, για ατυχείς αποφάσεις, είναι απόλυτα δικαιολογημένο.
Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη χρησιμοποίησε, πέραν των άλλων, δύο μεγάλα επιχειρήματα προκειμένου να υφαρπάξει την ψήφο και την πλειοψηφία στην Βουλή την 7η Ιουλίου 2019.
Το πρώτο επιχείρημα είχε σχέση με την απαράδεκτη «Συμφωνία των Πρεσπών», το λεγόμενο Μακεδονικό θέμα. Η καυτή ... πατάτα έπεσε στα χέρια του Αλέξη Τσίπρα και την πλήρωσε πολύ ακριβά.
Μετεκλογικά και η σημερινή κυβέρνηση της Ν.Δ., δεν ξανααναφέρθηκε στο ξεπούλημα της Ιστορίας, του Πολιτισμού, της Ταυτότητας και της Γλώσσας της πολύπαθης Μακεδονικής γης.
Το θέμα το έκανε ... γαργάρα και έκτοτε τηρεί «σιγήν ιχθύος». Η αγάπη για την Πατρίδα ξεχάστηκε μπροστά στα απόλυτα αδιέξοδα του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Το δεύτερο στοιχείο, που καταπόντισε τον ΣΥΡΙΖΑ, ήταν το Μεταναστευτικό και η λεγόμενη διαχείριση του Προσφυγικού.
Ο Ερντογάν άνοιξε την ... κάνουλα στους λαθρομετανάστες και τους χρησιμοποιεί ως μοχλό πίεσης για να πάρει δισεκατομμύρια ευρώ από την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Η σημερινή Κυβέρνηση είναι απόλυτα εγκλωβισμένη στο θέμα αυτό και η διαχείριση, που έκανε, οδηγεί σε αδιέξοδο. Η μοναδική πρωτοβουλία είναι οι ατελείωτες συσκέψεις με τοπικούς παράγοντες. Όλες οι δομές ... «σκάνε» από υπεράριθμους μετανάστες.
Τα νησιά, που στήριξαν τη Ν.Δ., για να απαλλαγούν από τον εφιάλτη του προσφυγικού, τώρα καταγγέλλουν και απειλούν, γιατί έχουν διαλυθεί οι κοινωνίες τους. Τα όσα είπε πρόσφατα στα Μ.Μ.Ε. ο Αντιπεριφερειάρχης Αιγαίου είναι τραγικά.
Οι σχεδιασμοί για τα κλειστά κέντρα φιλοξενίας των προσφύγων μάλλον μοιάζουν ως πειραματισμοί της Κυβέρνησης. Ο επιμερισμός των προσφύγων σε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες δεν φαίνεται να ... υλοποιείται.
Τώρα που τελείωσε το ... μορατόριουμ μεταξύ Κυβέρνησης, Αντιπολίτευσης, Λαού και Μ.Μ.Ε., τώρα μπορούν να γραφούν πολλά, που αφορούν όλους τους τομείς διακυβέρνησης της χώρας.
Με την εξωτερική πολιτική, με τις απειλές του Ερντογάν και την συμφωνία της Τουρκίας με την Λιβύη, η οποία είναι παράνομη και είναι στον αέρα, ενδεχομένως να μπούμε σε επικίνδυνες περιπέτειες. Αυτό ακούγεται από παντού.
Μετά την επίσκεψη του πρωθυπουργού στις Η.Π.Α. σύσσωμη η Αντιπολίτευση τον κατηγορεί ότι οδηγεί την Πατρίδα σε επικίνδυνες περιπέτειες, χωρίς να αναφέρονται και μερικά θετικά στοιχεία.
Επτά μήνες πέρασαν από την 7η Ιουλίου 2019 και εάν εξαιρέσουμε την μερική μείωση του παράνομου και αντισυνταγματικού ΕΝΦΙΑ, τίποτε άλλο δεν έγινε στον τομέα της οικονομίας. Όλα τα άλλα είναι στο ΘΑ ... !
Το περίφημο «Επιτελικό κράτος», που διακήρυττε ο πρόεδρος της Ν.Δ. είναι ανύπαρκτο. Δύο άνθρωποι στο Μαξίμου, ο Θανάσης Νέζης και ο Γρηγόρης Δημητριάδης διαχειρίζονται τα πάντα και έκαναν μεγάλες γκάφες, διασύροντας τη Ν.Δ. και τον Πρωθυπουργό.
Στον τομέα της Υγείας τα πράγματα βαίνουν κακώς, όπως πηγαίναν και επί ΣΥΡΙΖΑ.
Επτά μήνες πέρασαν και δεν άλλαξαν ούτε τους Διοικητές των Νοσοκομείων. Δεν σεβάστηκαν ούτε την προκήρυξη για τους Διοικητές, που υπέγραψε ο Κικίλιας.
Σε λίγα νοσοκομεία της 1ης και 2ης Υ.ΠΕ. που έβαλαν διοικητές, ο Αντιπρόεδρος και το μέλος του Συμβουλίου είναι ακόμα παιδιά του «κομματικού σωλήνα» του ΣΥΡΙΖΑ.
Το «επιτελικό κράτος» που έλεγε ο Πρωθυπουργός εφάρμοσε τον «Ηλικιακό ρατσισμό» και χαρακτήρισε τους υποψήφιους βουλευτές της Ν.Δ., που δεν εξελέγησαν βουλευτές, ως «αποτυχημένους και ανίκανους». Η δήλωση του Λαρισαίου πολιτευτή Γιώργου Αδαμούλη στις 22-12-2019 τα λέγει όλα.
Έργα δεν γίνονται. Και τώρα ο Μητσοτάκης είναι ακόμα στο στάδιο των υποσχέσεων και φαίνεται πως δεν αντιλήφθηκε ότι είναι πλέον Πρωθυπουργός.
Ακόμα και το επίδομα γέννας ενός παιδιού θα το πάρουν τμηματικά οι γονείς ... μέσα στο 2020 ...!
Η εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας και ο εκλογικός νόμος μπορεί να φέρουν, μαζί με τα Ελληνοτουρκικά, τα πάνω – κάτω οποιαδήποτε στιγμή.
Γενικά «ο βασιλιάς» φαίνεται πως είναι «γυμνός» και μετά 7 μήνες από την διακυβέρνηση Μητσοτάκη διαπιστώνουμε ότι ο τζίρος στην αγορά μειώνεται. Θέσεις εργασίας χάνονται. Η μερική απασχόληση ογκώνεται και η βιομηχανική, η αγροτική και η κτηνοτροφική παραγωγή πέφτει συνεχώς. Λεφτά και επενδύσεις έρχονται μόνο στα ... Λόγια ...!
Άλλος ήταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης Προεκλογικά και άλλος είναι Μετεκλογικά. Το δε ερώτημα που μπαίνει είναι το «θα επιβιώσει μετά τις εκλογές του 2020 η σημερινή Κυβέρνηση;»
Σιμά ... Κοντά ... είναι τα Γιάννενα ...!

 

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com