A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

120 δόσεις: Δεύτερη ευκαιρία για χιλιάδες οφειλέτες - Ποιους αφορά και πώς θα μπείτε στη ρύθμιση

E-mail Εκτύπωση PDF

1a1aefka 120Νέα ευκαιρία σε πάνω από 80.000 οφειλέτες ασφαλιστι-κών ταμείων που  εντάχθηκαν στη ρύθμιση των 120 δό-σεων, αλλά την έχασαν ή δεν μπορούν ακόμη...

να οριστικοποιήσουν την ένταξή τους για τεχνικούς λόγους, δίνει νομοθετική διάταξη του υπουργείου Εργασίας που περιλαμβάνεται στο διυπουργικό νομοσχέδιο που κατατέθηκε με τη διαδικασία του κατεπείγοντος στη Βουλή.
Η διάταξη ανοίγει παράθυρο μέχρι τις 31 Μαΐου 2020 σε 31.000 εργοδότες, επαγγελματίες και αγρότες που μπήκαν στις 120 δόσεις, αλλά έχασαν τη ρύθμιση, ώστε να επανενταχθούν. Ταυτόχρονα παρατείνεται για 5 μήνες (έως 31/5/2020) η προθεσμία τελικής υπαγωγής για περίπου 50.000 ελεύθερους επαγγελματίες και αγρότες που έκαναν μια αρχική διαδικασία στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΕΦΚΑ μέχρι 7 Οκτωβρίου, αλλά δεν μπορούν ακόμη να υπαχθούν οριστικά στη ρύθμιση. Η εν λόγω προθεσμία λήγει με τα σημερινά δεδομένα στις 31 Δεκεμβρίου 2019 και με την τροπολογία δίνεται παράταση πέντε μηνών.
Σύμφωνα με τη διάταξη που κατατέθηκε στη Βουλή, βασική προϋπόθεση για την επανένταξη του οφειλέτη είναι η πληρωμή του συνόλου των δόσεων που έχουν καταστεί απαιτητές, αλλά και των νέων βεβαιωμένων εκτός ρύθμισης οφειλών. Η αίτηση για την επανένταξη θα υποβάλλεται στο ΚΕΑΟ. Η επανένταξη θα γίνεται με τους ίδιους όρους με τους οποίους ο ασφαλισμένος εντάχθηκε αρχικά στη ρύθμιση.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Τα Νέα» η νέα ευκαιρία είναι σημαντική κυρίως για όσους επαγγελματίες του ΟΑΕΕ έχασαν τη ρύθμιση, καθώς κινδυνεύουν με πλήρη αναβίωση της παλαιάς οφειλής πριν από το διπλό κούρεμα προσαυξήσεων και βασικού χρέους μέσω του επανυπολογισμού. Αυτό σημαίνει πως το χρέος μπορεί να αυξηθεί για όσους εγκαταλείπουν οριστικά τις 120 δόσεις έως και 67%.

 

Newsroom

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com