A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Οι γυναίκες ψηφίζουν Μικέλη!

E-mail Εκτύπωση

11aagynaikes 1Ο Μικέλης έχει ως στόχο να είναι πρώτος στις ψή-φους των γυναικών (άλλωστε δεν θα μπορούσε να κά-νει κι' αλλιώς με τρεις κόρες) και μετά την σημερινή...

εκδήλωση είναι βέβαιο ότι θα πετύχει!
Μια πολύ ξεχωριστή ήταν η βραδιά για τις Τρικαλινές γυναίκες που βρέθηκαν στο αίθριο καφέ του Μουσείου Τσιτσάνη και είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τον Μικέλη Χατζηγάκη που μαζί με την σύζυγό του Αγγελική Παπαντωνίου-Χατζηγάκη διοργάνωσαν μια χαλαρή εκδήλωση με ποτό και κουβέντα μαζί του.
Αρχικώς με την πολυάριθμη παρουσία τους (πάνω από 400) οι γυναίκες της πόλης μας «μίλησαν» και έστειλαν ξεκάθαρο μήνυμα στήριξης του νέου Τρικαλινού πολιτικού και ότι στις εκλογές της Κυριακής είναι αποφασισμένες να τον στείλουν στην Βουλή των Ελλήνων.
Επιπλέον ο Μικέλης Χατζηγάκης δεν άφησε καμιά συμπολίτισσά του που να μην την χαιρετήσει, να μην συνομιλήσει μαζί της και να μην της εκφράσει την ικανοποίησή του που τον τίμησε με την παρουσία της.
Στην σύντομη μάλιστα ομιλία του αναφέρθηκε στην σημαντική αποστολή των Τρικαλινών γυναικών τόσο ως μάνες και στυλοβάτες των οικογενειών τους, όσο και ως εργαζόμενες όταν το έργο τους είναι ακόμη πιο δύσκολο.
Τόνισε ότι ο ίδιος, και η κυβέρνηση της ΝΔ θα στηρίξουν με φοροελαφρύνσεις όσες γυναίκες έχουν μικρές ή μεγαλύτερες επιχειρήσεις έτσι ώστε να μπορούν να αυξήσουν το εισόδημά τους και να στηρίξουν περισσότερο τις οικογένειές τους.
Ο Μικέλης Χατζηγάκης ζήτησε τέλος (καταχειροκροτούμενος) την στήριξη των Τρικαλινών γυναικών αναφέροντας ότι και στην αρχική του απόφαση να επιστρέψει στην πόλη του και να ασχοληθεί με την πολιτική, είχε την στήριξη μιας γυναίκας: Της συζύγου του!

11aagynaikes 2

11aagynaikes3

11aagynaikes 4

11aagynaikes 5

11aagynaikes 6

DEYAM.gif

Banner_Περιφέρεια_1-3-2024.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com