A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Επίσκεψη Παπακώστα στην Αντιπεριφέρεια

E-mail Εκτύπωση

11a1pam1Τις υπηρεσίες της αντιπεριφέρειας Τρικάλων επισκέ-φτηκε η Κατερίνα Παπακώστα στο πλαίσιο των προ-εκλογικών επαφών της με φορείς και πολίτες του...

νομού Τρικάλων. Την υποψήφια βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας υποδέχτηκε με εγκαρδιότητα στο γραφείο του ο αντιπεριφερειάρχης Χρηστος Μιχαλάκης ενώ στο ίδιο κλίμα είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους αντιπεριφερειάρχες Ντίνο Μπάρδα και Χρήστο Γακόπουλο για τρέχοντα ζητήματα της Π.Ε Τρικάλων. Ο κ. Μιχαλάκης ενημέρωσε την Κατερίνα Παπακώστα για την πρόοδο σε σημαντικά έργα υποδομής που εκτελούνται αυτή την περίοδο από την Περιφέρεια Θεσσαλίας ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στις δράσεις που γίνονται για την ενίσχυση της τουριστικής κίνησης. Η συζήτηση τους επεκτάθηκε στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο αγροτικός κόσμος, ο οποίος αποτελεί τη ραχοκοκαλιά της οικονομίας στη Θεσσαλία και συμφώνησαν πως πρέπει να ληφθούν άμεσα μέτρα για τη στήριξη του πρωτογενούς τομέα. Ο αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων και οι συνεργάτες του ευχήθηκαν στην υποψήφια βουλευτή καλή επιτυχία ενόψει της εκλογικής μάχης της 7ης Ιουλίου. Από την πλευρά της η Κατερίνα Παπακώστα τους ευχαρίστησε για τη θερμή υποδοχή και τη γόνιμη συζήτηση και τόνισε ότι θα είναι στη διάθεση τους ώστε να συμβάλλει με όλες της τις δυνάμεις στην προώθηση του σπουδαίου έργου που επιτελείται από τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό, τον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη και τους συνεργάτες του.

11apan2

11apan3

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com