A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Αναγνώριση στην ανιδιοτελή προσφορά του Κώστα Φαμίση

E-mail Εκτύπωση

1a1fa1Με αμείωτους ρυθμούς και ιδιαίτερη δυναμική συνεχί-ζει την προεκλογική του εκστρατεία ο υποψήφιος βου-λευτής του ΚΙΝ.ΑΛ Τρικάλων Κώστας Φαμίσης. ...

Το τελευταίο Σαββατοκύριακο πριν τις εκλογές της 7ης Ιουλίου ο Καλαμπακιώτης πολιτικός «όργωσε» κυριολεκτικά τα χωριά του ορεινού όγκου περιοδεύοντας σε Καστανιά, Αμάραντο, Ελάφι, Αηδόνα κ.α. καταλήγοντας στα Περτουλιώτικα λιβάδια για το Αντάμωμα των Σαρακατσαναίων και έλαχε θερμής υποδοχής από τους πολίτες οι οποίοι αναγνωρίζουν στο πρόσωπό του τον άνθρωπο και πολιτικό που κράτησε όρθιο το κόμμα στο νομό και ψηλά την σημαία του αγώνα με ανιδιοτελή προσφορά πιστεύοντας στις αξίες και τις αρχές της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης.
Βέβαια το πέρασμα του Κώστα Φαμίση δεν περνά σε καμία περίπτωση απαρατήρητο καθώς το επιτελείο του με την άριστη οργάνωση δίνει σαφέστατα μηνύματα και με το υλικό που διανέμει προβάλει τις θέσεις του ΚΙΝΑΛ αλλά και την δική πορεία η οποία είναι καθόλα αξιόλογη και σημαντική και αναμφίβολα αξιολογείται με θετικό πρόσημο από τους πολίτες του νομού.
Κάτι ανάλογο συνέβη και στις επισκέψεις του στα χωριά του κάμπου της Καλαμπάκας μεταξύ των οποίων και η Σαρακίνα όπου ο Κώστας Φαμίσης συναντήθηκε και με τον νεοεκλεγέντα δήμαρχο Μετεώρων Θοδωρή Αλέκο και συνεργάτες του οι οποίοι στηρίζουν την υποψηφιότητα του.

 

1a1fa2

1a1fa3

1a1fa5

1a1fa4

1a1fa6

DEYAM.gif

Banner_Περιφέρεια_1-3-2024.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com