A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Δήλωση Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγορασ-τού για το εκλογικό αποτέλεσμα

E-mail Εκτύπωση PDF

1a1ag«Ευχαριστώ όλες τις Θεσσαλές και τους Θεσσαλούς μέσα από την καρδιά μου, για τη μεγάλη  αγάπη, την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη. Υποκλίνομαι στην...

εντολή τους. Απέδειξαν ότι η Δημοκρατία της Αυτοδιοίκησης νίκησε. Απέδειξαν ότι όπως λέει και ο Αριστοτέλης πολιτικά ενωμένοι μπορούμε να κάνουμε θαύματα, να κυριαρχήσουμε και να προοδεύσουμε.
Ευχαριστώ όλους τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους, που ήταν η δύναμη και ο πυρήνας της Συμμαχίας υπέρ των Πολιτών. Μια δύναμη που εξαπλώθηκε παντού απ' άκρη σε άκρη της Θεσσαλίας.
Σήμερα ανανεώνουμε το νήμα της συνέργειας, της συνεργασίας, της αποτελεσματικότητας, της δημιουργίας και της κοινωνικής συνοχής. Ανανεώνουμε το νήμα της Θεσσαλικής ιστορίας που σήμερα ξαναγράφεται δημοκρατικά, ελεύθερα, χωρίς διακρίσεις, χωρίς αποκλεισμούς. Μια διαφορετική Αυτοδιοίκηση όπως την θέλει ο κάθε άνθρωπος. Αυτοί είμαστε.
Η ευθύνη μας είναι μεγάλη. Εμείς υποσχόμαστε να ανταποκριθούμε στο ακέραιο και να επιστρέψουμε στο πολλαπλάσιο την αγάπη και την εμπιστοσύνη των Θεσσαλών.
Σήμερα νίκησε η Θεσσαλία. Σήμερα οι Θεσσαλοί γράψαμε ιστορία.
Θα μας συντροφεύουν πάντα οι μεγάλες αγκαλιές σας, η δύναμη που μας δώσατε σήμερα. Δεν περιγράφεται το συναίσθημα, δεν περιγράφεται αυτή η στιγμή. Ευχαριστώ την οικογένεια μου και όλους τους εθελοντές για τον μεγάλο αγώνα τους. Ευχαριστώ όλους όσοι πήγαν στην κάλπη αλλά και όσους δεν πήγαν. Είμαστε εδώ για όλους. Σήμερα είναι μια μέρα ενότητας. Ανεβάζουμε τη Θεσσαλία πιο ψηλά.
Υποκλίνομαι σε όλους σας για την βοήθεια και την αγάπη σας.
Είμαστε η παράταξη της δημιουργικής ανατροπής. Και σήμερα ανατρέψαμε το ρητό «ουδείς προφήτης στον τόπο του». Θα είμαστε συνοδοιπόροι σε αυτή την πορεία για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Γιατί στη ζωή μετράνε οι συνοδοιπόροι και όχι οι γκεστ σταρ. Σε αυτό τον αγώνα της ζωής ήμασταν εδώ και θα είμαστε όλοι εδώ...»

 

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com