A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Ο καιρός μέχρι και τη Δευτέρα του Πάσχα

E-mail Εκτύπωση PDF

11pasxaΗ αφρικανική σκόνη σε μεγάλο μέρος της χώρας και το ε-πόμενο διήμερο, οι κατά  τόπους  βροχές και  καταιγίδες, αλλά και η υψηλή για την εποχή θερμοκρασία...

από τη Μεγάλη Παρασκευή θα είναι σύμφωνα με τους μετεωρολόγους τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού έως και τη Δευτέρα του Πάσχα.
Πιο αναλυτικά, η πρόγνωση της ΕΜΥ για το επόμενο πενθήμερο έχει ως εξής:
Μ. Πέμπτη: Αραιές νεφώσεις που βαθμιαία από τα δυτικά θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν αρχικά στο Ιόνιο τοπικές βροχές και μετά το μεσημέρι πρόσκαιρες βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες στα ηπειρωτικά. Ευνοείται η μεταφορά αφρικανικής σκόνης, οι συγκεντρώσεις της θα είναι αυξημένες κυρίως στα κεντρικά και νότια. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά νοτιοανατολικοί 4 με 6, στο Ιόνιο τοπικά 7 και στα ανατολικά ανατολικοί-βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.
Μ. Παρασκευή: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις πρωινές ώρες στο Αιγαίο, με ασθενείς τοπικές βροχές και τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά με τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά. Θα υπάρχουν όμως και διαστήματα ηλιοφάνειας. Ευνοείται η μεταφορά αφρικανικής σκόνης, οι συγκεντρώσεις της θα είναι κατά τόπους αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα ανατολικά βόρειοι-βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ, στις υπόλοιπες περιοχές ανατολικοί-νοτιοανατολικοί με την ίδια ένταση και στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο και θα κυμανθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα.
Μ. Σάββατο: Γενικά αίθριος καιρός. Τοπικές νεφώσεις θα αναπτυχθούν τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά και θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά. Ευνοείται η μεταφορά αφρικανικής σκόνης στα ανατολικά και νότια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ, βαθμιαία στα ανατολικά θα γίνουν μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα παραμείνει σε υψηλά για την εποχή επίπεδα.
Κυριακή του Πάσχα: Γενικά αίθριος καιρός. Τοπικές νεφώσεις θα αναπτυχθούν τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά, οπότε θα εκδηλωθούν σποραδικές βροχές, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι στα δυτικά θα πνέουν δυτικοί-βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Στα ανατολικά θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.
Δευτέρα του Πάσχα: Γενικά αίθριος καιρός. Τοπικές νεφώσεις θα αναπτυχθούν τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 3 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

 

 

naftemporiki.gr

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com