A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Ενθαρρυντικά τα πρώτα στοιχεία από τις αφίξεις τουριστών από τη Ρωσία στη Θεσσαλία

E-mail Εκτύπωση PDF

rossia«Κλειδώνει πτήση τσάρτερ από Αγία Πετρούπολη για το αεροδρόμιο της Σκιάθου για το επόμενο καλοκαίρι»

Ενθαρρυντικά ήταν τα πρώτα μετρήσιμα στοιχεία από τις αφίξεις τουριστών από τη Ρωσία στη Θεσσαλία μετά την καμπάνια προβολής της αιρετής Περιφέρειας που ξεκίνησε πέρσι το χειμώνα και συνεχίστηκε σε όλη τη διάρκεια της τουριστικής περιόδου. Αυτό έγινε γνωστό μετά από συνάντηση που είχαν ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός, η διευθύντρια του ομίλου Solvex κα Ιρίνα Πετρόβα και η υποδιευθύντρια κα Κατερίνα Άιζερμαν, που αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους tour operators στη Ρωσία. Πλέον μετά τις συνεχείς συσκέψεις και την παρουσίαση της Θεσσαλίας σε ειδική εκδήλωση τον περασμένο Φεβρουάριο στη Μόσχα, η Θεσσαλία αποτελεί έναν από τους βασικούς προορισμούς της εταιρείας με ιδιαίτερο ενδιαφέρον από τους Ρώσους τουρίστες.

Όπως δήλωσε ο κ. Κώστας Αγοραστός: «Ξεκινήσαμε εδώ και καιρό ένα δύσκολο εγχείρημα το οποίο το φετινό καλοκαίρι έφερε τα πρώτα αποτελέσματα. Μεμονωμένοι τουρίστες αλλά και οργανωμένα γκρουπ, επισκέφτηκαν την περιοχή μας και αποκόμισαν της καλύτερες εμπειρίες από τη διαμονή τους εδώ. Για το επόμενο καλοκαίρι προγραμματίζουμε την απευθείας πτήση τσάρτερ από Αγία Πετρούπολη για το αεροδρόμιο της Σκιάθου, ενώ εξετάζουμε και το ενδεχόμενο για δρομολόγηση πτήσεων από διαφορετικό προορισμό της Ρωσίας για το αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου. Η αιρετή Περιφέρεια, στα πλαίσια της στρατηγικής προβολής του τουριστικού προϊόντος της για την αύξηση αναγνωρισιμότητας της Θεσσαλίας κα την αύξηση της επισκεψιμότητας, στοχεύει στην δυναμική τουριστική αγορά της Ρωσίας ώστε να προωθήσει τον τουρισμό και τις επιχειρηματικές ευκαιρίες στην περιοχή μας. Έχουμε πλήρη συναίσθηση της σπουδαιότητας του εγχειρήματος που βοηθά στην τουριστική ανάπτυξη του τόπου μας, καθώς και της ιδιαίτερης αξίας που δημιουργεί».

Οι κυρίες Πέτροβα και Αιζερμαν πραγματοποιούν επίσκεψη σε όλη τη Θεσσαλία καταγράφοντας τα τουριστικά αξιοθέατα της Περιφέρειας και μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται να οριστικοποιηθούν τα τουριστικά πακέτα για το ερχόμενο καλοκαίρι.

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com