A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

7 νέα ονόματα υποψηφίων δημοτικών συμβούλων ανα-κοίνωσε ο Θοδωρής Αλέκος

E-mail Εκτύπωση

1Alekoss400 - ΑντιγραφήΣε συνέχεια των ανακοινώσεων του  ψηφοδελτίου  νίκης του συνδυασμού «Νέο Ξεκίνημα – Ανεξάρτητος Δή-μος», ο επικεφαλής της παράταξης και υποψήφιος...

δήμαρχος κ. Θοδωρής Αλέκος, παρουσιάζει 7 νέα ονόματα υποψηφίων. Τα ονόματα 7 νέων, ευαισθητοποιημένων και δραστήριων πολιτών, έτοιμων να εργαστούν για την αλλαγή σχεδιασμού αλλά και νοοτροπίας στο δήμο Μετεώρων.
Άτομα με γνώση και πείρα στην αυτοδιοικητική λειτουργία, αλλά και άνθρωποι χωρίς εμπειρία, αλλά με αγάπη γι'αυτή την πόλη και τον δήμο γενικότερα, με ορμή και θέληση να ξεπεράσουν τις αναχρονιστικές τακτικές και αντιλήψεις.
Τα νέα ονόματα των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων κατ'αλφαβητική σειρά έχουν ως εξής:
1. Βαβίτσα – Καρακώστα Ελένη Ιδιωτική Υπάλληλος
2. Θώμος Γεώργιος Ελεύθερος Επαγγελματίας
3. Παπαχρήστος Σωτήριος Πολιτικός Μηχανικός-Δημοτικός Σύμβουλος
4. Πούλιος Σωτήριος Μηχανικός Πληροφορικής
5. Στάγιας Κλέαρχος Δικηγόρος
6. Στασινοπούλου –Σακελλαρίδη Σοφία Νοσηλεύτρια
7. Τότη – Μπακάλη Αθανασία Αγρότισσα
Με ισότιμη συμμετοχή και συλλογική δράση το ψηφοδέλτιο «Νέο Ξεκίνημα-Ανεξάρτητος Δήμος», ανεβάζει τις προσδοκίες των συνδημοτών μας, βάζοντας την αυθεντική σφραγίδα της πόλης στον ενιαίο χαρακτήρα της ευρύτερης περιοχής και καθίσταται το θεμέλιο πάνω στο οποίο θα οικοδομηθεί ο νέος δήμος Μετεώρων.
Έχουμε γίνει μια πολύ ισχυρή ομάδα. Μια ομάδα που μέρα με τη μέρα γίνεται και πιο δυνατή. Ενισχύεται με γυναίκες και άνδρες που δεν κολλάνε σε μίζερους υπολογισμούς, δεν φοβούνται ν'ακούσουν την καρδιά τους και να κάνουν αυτό που θεωρούν σωστό.
Είμαστε αποφασισμένοι να προχωρήσουμε με δύναμη μπροστά και σε καμιά περίπτωση δεν θα συνθηκολογήσουμε με την αδράνεια, την στασιμότητα και την απαξίωση.
Ενότητα, συνοχή και αλληλεγγύη είναι η απάντηση στον ατομισμό και την αλαζονεία! Έχουμε χρέος απέναντι στα παιδιά μας να ανατρέψουμε τα κατεστημένα και να αναμορφώσουμε τον δήμο που κατοικούμε.
Η πρόοδος του δήμου αφορά τους πάντες. Πόλη και περιφέρεια! Όλοι μαζί βγαίνουμε μπροστά με δύναμη για να υπηρετήσουμε το νέο ύφος στην τοπική διακυβέρνηση. Για να μπορούμε να κοιταζόμαστε στα μάτια. Για να υπάρξει μια νέα σχέση εμπιστοσύνης ανάμεσα στους πολίτες και τη Δημοτική Αρχή. Μια Δημοτική Αρχή που θα συνεργάζεται για έναν ενωμένο Δήμο Μετεώρων.
Αυτό θα το πετύχουμε με ισχυρή διοίκηση, χωρίς ηγεμονισμούς και διαιρέσεις, με σχέδιο και αποτελεσματικότητα. Για τον λόγο αυτό χτίζουμε γέφυρες και όχι τείχη.
Προσδοκούμε ένα δήμο ανθρώπινο, φιλικό, πρωτοπόρο. Επιδιώκουμε μια «έξυπνη» και «ανθεκτική» Καλ/κα που θα εμπνέει. Μια πόλη –υπόδειγμα, με προτεραιότητα το χώρο έξω από την πόρτα του σπιτιού μας, το δρόμο, το φωτισμό, την καθαριότητα, τον κοινόχρηστο χώρο της γειτονιάς μας.
Να υποστηρίξουμε την εργασία, την εκπ/ση, τον πολιτισμό και τον αθλητισμό.
Να γεφυρώσουμε την ιστορία με την πρόοδο, την εξέλιξη με την πράξη.
Να αντιμετωπίσουμε με γνώση, εμπειρία, ανθρωπιά και αφοσίωση τις δύσκολες αλλαγές της καθημερινότητας και του περιβάλλοντος.
Να χτίσουμε τον Δήμο Μετεώρων της χαράς, της Δημιουργίας και της Ευημερίας για Εμάς και τα Παιδιά μας
Είμαστε σίγουροι πως θα τα καταφέρουμε!

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com