A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Παρουσιάζεται το βιβλίο του Μικέλη Χατζηγάκη

E-mail Εκτύπωση

1PhotoΚορυφαία στελέχη της ΝΔ θα έρθουν στα Τρίκαλα στις 3 Φεβρουαρίου για να παρουσιάσουν το βιβλίο του Μικέλη Χατζηγάκη «Προτάσεις ενός Σύγχρονου...

Φιλελεύθερου». Η πρώην υπουργός Όλγα Κεφαλογιάννη, ο Βουλευτής Καρδίτσας και γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ Κώστας Τσιάρας και ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός θα είναι οι 3 ομιλητές. Τον πρόλογο του βιβλίου έγραψε ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης ο οποίος αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για τον Τρικαλινό πολιτικό και την συνεργασία που είχαν στα πλαίσια του Κυβερνητικού προγράμματος.
Το βιβλίο του Μικέλη Χατζηγάκη περιέχει τις προτάσεις του για την επίλυση των πιο βασικών προβλημάτων τόσο στην κεντρική πολιτική σκηνή όσο και στα Τρίκαλα. Όπως ο ίδιος λέει «Πολιτική σημαίνει προτάσεις που οδηγούν σε λύσεις. Αφού, επί 3 χρόνια μελέτησα τα προβλήματα, τώρα καταθέτω τις προτάσεις μου – από το ασφαλιστικό μέχρι την εξωτερική πολιτική - για το πως μπορεί να βελτιωθεί η ζωή των συμπολιτών μου. Θεωρώ πως η πολιτική πρέπει επιτέλους να φύγει από τις φωνές ακραίων και ξεπερασμένων και να μεταφερθεί στο γήπεδο της ουσίας και των προτάσεων. Με αυτό το βιβλίο προσπαθώ να συμβάλω σε αυτό το κομμάτι και να φανώ, όσο μπορώ, χρήσιμος για τα Τρίκαλα και τον τόπο μου».
Η παρουσίαση θα γίνει την άλλη Κυριακή στις 12.00 το μεσημέρι στο Πνευματικό Κέντρο Τρικάλων.

 

Το βιβλίο επιμελήθηκαν οι εκδόσεις Ι. Σιδέρης.

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com