A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

’’Κυρία Μέρκελ ο λαός δεν θέλει τη συμφωνία των Πρεσ-πών . . .’’

E-mail Εκτύπωση PDF

aG-ΤΣΙΓΚΑΣΤου ιατρού Γιώργου Τσίγκα

Η καγκελάριος της Γερ-μανίας έρχεται στην Α-θήνα, κυρίως για να δι-απιστώσει και εξασφα-λίσει, ότι η κυβέρνηση και η ελληνική Βουλή θα υπερψηφίσουν τη συμ-φωνία των Πρεσπών. ...

Ξέρει ότι ο πρωθυπουργός παραμένει πιστός σε όσα έχει συμφωνήσει με τον κ Ζάεφ, με εκείνην και με τον κ Τράμπ. Άρα έρχεται για να ασκήσει πίεση στην αντιπολίτευση να ψηφίσει και εκείνη τη συμφωνία.
Σίγουρα η κα Μέρκελ θα προσπαθήσει να πείσει την αξιωματική αντιπολίτευση να εφαρμόσει τη Συμφωνία αν γίνει κυβέρνηση, ακόμα και αν την έχει καταψηφίσει στη Βουλή. Πράγμα σχετικά εύκολο αν κρίνει κανείς από τις δηλώσεις κορυφαίων στελεχών της ΝΔ, ότι εφ όσον ψηφιστεί η συνθήκη από τη Βουλή παράγει αυτομάτως μη αναστρέψιμα νομικά αποτελέσματα.
Όλα αυτά αφορούν τα κόμματα και κάποιους λεγόμενους ανεξάρτητους βουλευτές, αλλά αφήνουν απ' έξω το σημαντικότερο: Το λαό!
Ο ελληνικός λαός στη συντριπτική του πλειονότητα είναι αντίθετος με τη συμφωνία, θεωρώντας την από προδοτική μέχρι επιζήμια για τα ιστορικά, πολιτιστικά, γεωπολιτικά, δημοκρατικά του συμφέροντα. Και επικίνδυνη για το μέλλον της χώρας του.
Η συντριπτική πλειονότητα των Ελλήνων τη θεωρεί κατά βάση αναγνώριση ενός ψέματος, μια ψευδαίσθησης. Δεν υπάρχουν εθνικά Μακεδόνες. Το πολύ να υπάρχουν Σλαβομακεδόνες.
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ έχει επίτηδες αποκλείσει τη λαϊκή ετυμηγορία (δημοψήφισμα) από την έγκριση της συμφωνίας, για να μην απορριφθεί και αυτό έχει θυμώσει τον λαό.
Η κυρία Μέρκελ, που επισκέπτεται τη χώρα δεν είναι κυβερνήτης της.
Η ελληνική κυβέρνηση, και όχι η κυρία Μέρκελ, έχει υπογράψει μια συμφωνία για τη Μακεδονία, περιφρονώντας την πασιφανή αντίρρηση και διαφωνία του ελληνικού λαού.
Μια δημοκρατική κυβέρνηση έχει υποχρέωση έναντι του λαού:
Να πληροφορήσει την καγκελάριο ότι στα πλαίσια της Δημοκρατίας δεν μπορεί να αγνοήσει τη γνώμη του λαού για ένα τόσο κορυφαίο πατριωτικό ζήτημα. Και να την πληροφορήσει ότι θα προχωρήσει στη διενέργεια δημοψηφίσματος για την έγκριση ή απόρριψη της συμφωνίας των Πρεσπών. Όνειρο με αυτή τη κυβέρνηση.
Καθήκον του ελληνικού λαού είναι να διεκδικήσει από την κυβέρνησή του το δικαίωμά του να αποφασίσει ο ίδιος για την τύχη και το μέλλον ενός μεγάλου κομματιού της επικράτειάς του που είναι η Μακεδονία.
Γιατί η συμφωνία των Πρεσπών ανοίγει το δρόμο διεκδικήσεων και αμφισβητήσεων, δημιουργώντας ένα ψευδεπίγραφο έθνος, μια ψευδεπίγραφη γλώσσα και μια ψευδεπίγραφη ονομασία κράτους, με τα οποία διαφωνούν άλλα δυο κράτη της περιοχής, η Βουλγαρία και η Σερβία.

Γεώργιος Τσίγκας

 

DEYAM.gif

Banner_Περιφέρεια_1-3-2024.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com