A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Η ΑΜΑΡΤΩΛΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

E-mail Εκτύπωση PDF

paterasΌλοι σήμερα γνωρίζουν γιατί φτάσαμε στην τραγική κατάσταση που ζούμε και φυσικά ποιοί μας κατάντησαν έτσι. Εδώ και λίγα χρόνια κανένας μας δεν είχε καθαρή εικόνα λειτουργίας του κράτους και του κοινοβουλίου μας. Τώρα αποκαλύφθηκαν τα ΛΑΜΟΓΙΑ της πολιτικής, που ούτε ιδεολογία είχαν, ούτε αξιοπρέπεια και ούτε μπέσα.

Τις τελευταίες μέρες ξεσκεπάστηκε το σκάνδαλο των υπαλλήλων της Βουλής και ο τρόπος με των οποίον οι ΜΕΤΑΚΛΗΤΟΙ της Βουλής γίνονταν στα μουλωχτά μόνιμοι υπάλληλοι, από τους Πρωθυπουργούς, τους Προέδρους της Βουλής, τους Υπουργούς και σχεδόν απ' όλα τα κόμματα του Κοινοβουλίου.

Το Βρώμικο «Κράτος της Βουλής» με τους 1.700 εργαζομένους, είναι το μοναδικό σ' όλο τον κόσμο και αποδεικνύει πως στα λόγια έχουμε Δημοκρατία, στην πραγματικότητα, όμως, Δικτατορία των Εθνοπατέρων και των κομματικών σχηματισμών. Έχεις μπάρμπα στη Βουλή; Τότε λύνεται το βιοποριστικό και επαγγελματικό σου πρόβλημα. Ενώ η χώρα πάει στον γκρεμό ο χορός της αναξιοκρατίας καλά κρατάει. Στρατιές ημετέρων προσλήφθηκαν βάσει ενός «ΑΟΡΑΤΟΥ» άρθρου της Βουλής, ενώ το κόστος για την επιβίωση όλων αυτών, αρκετοί από τους οποίους δεν πατάνε ποτέ στην Βουλή, ανέρχεται σε 102,4 εκατομμύρια Ευρώ. Το ποσό αυτό το μοιράζονται 1.700, χωρίς όλοι αυτοί να 'ναι οι «κηφήνες» της Βουλής μιας και υπάρχουν και υπάλληλοι με συνείδηση.

Το 2009, έτος κατάρρευσης της χώρας από τους κλέφτες της πολιτικής, της διαπλοκής και της διαφθοράς, και έτος προσφυγής στον μηχανισμό αποφυγής της χρεοκοπίας. Κατάλαβε η Τρόικα, υπηρετούσαν στη Βουλή «άκουσον - άκουσον» 989 τακτικοί υπάλληλοι, 164 μετακλητοί και 865 ιδιωτικού δικαίου...!

Τα παιδιά του λαού με πτυχία, με μεταπτυχιακές σπουδές και με οικογένειες πάνε μέσω ΑΣΕΠ ή περνάνε στην ανεργία για χρόνια, ενώ τα παιδιά των Πάγκαλου, Πετσάλνικου, Κακλαμάνη, Σιούφα, Μπενάκη, Πολύδωρα και λοιπών Εθνοπατέρων μπαίνουν από το παράθυρο με μισθούς από 2.500 ευρώ μέχρι 4.000 ευρώ και με εφάπαξ που άγγιζε τις 400.000 ευρώ και που καταβάλλεται μέσα σε τρείς... ημέρες ... ενώ οι άλλοι υπάλληλοι κάνουν χρόνια για να πάρουν το εφάπαξ τους.

Το Σύνταγμα, που οι περισσότεροι απ' τους πολιτικούς το γράφουν τα παλιά τους τα παπούτσια διακηρύττει πως ως πολίτες αυτής της χώρας είμαστε ΙΣΟΙ, αλλά φαίνεται πως μερικοί είναι πιο ΙΣΟΙ και από τους ΙΣΟΥΣ...!

Πάντως δεν έμεινε γυναίκα, κουνιάδα, παιδί, κουμπάρος ή κουμπάρα που να μην έγιναν Μετακλητοί Υπάλληλοι από Βουλευτές και από όλα τα κόμματα. Να γιατί λένε πως η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει...!

Γράφει ο Δρ. ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΤΕΡΑΣ, D.Ed., M.Ed., Ph.D.

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com