A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

«Η Δημοτική Αρχή …των έργων εκτίθεται ανεπανόρθω-τα»

E-mail Εκτύπωση

alekos thodoris200Δελτίο Τύπου, του συνδυασμού «Νέο Ξεκίνημα - Ανεξάρ-τητος Δήμος» Του υποψηφί-ου δημάρχου του δήμου Μετε-ώρων Θοδωρή Αλέκου.  

-Θέμα έντονης τριβής η λειτου-ργία και...

οργάνωση του Γραφείου Πρασίνου από την σημερινή δημ. αρχή! Βεβαίως οι καθ'ύλην αρμόδιοι, δήμαρχος, αρμόδια αντιδήμαρχος ποιούν την νήσσαν! Βρίσκουν βεβαίως κάποιους ανέλπιστους συμμάχους οι οποίοι εκτελώντας άνωθεν εντολές, προσπαθούν να ρίξουν λάδι στη φωτιά, αποπροσανατολίζοντας την κοινή γνώμη και βγάζοντας ανείπωτο μίσος. Το ποτάμι όμως δεν γυρίζει πίσω και επειδή ο κόσμος είναι μικρός θεώρησαν ότι η κάλυψη που προσφέρει ένα ψευδώνυμο θα είναι παντοτινή, αγνόησαν όμως ότι μετά την κάλυψη έρχεται η αποκάλυψη!

Επανέρχομαι λοιπόν στο θέμα.
Μας έλεγε η σημερινή δημοτική αρχή προεκλογικά και αποτελούσε δέσμευση γι'αυτήν η δημιουργία θεματικών πάρκων και η βελτίωση της ποιότητας ζωής:
1.Θα αξιοποιήσουμε το πλατανόδασος της Διάβας και τον σκουπιδότοπο με δεντροφυτεύσεις, δημιουργία διαδρόμων περιπάτου και ποδηλάτου θα προβούμε στην ολική ανάπλαση της περιοχής!
Η σημερινή εικόνα: Εικόνα ντροπής! Εγκατάλειψη, ξηλωμένες και πεσμένες πινακίδες, συσσώρευση σκουπιδιών συνθέτουν το παζλ της ντροπής από την δημοτική αρχή της... συνέπειας. Οι εικόνες που είδαν το φως της δημοσιότητας χθες μιλάνε από μόνες! Δίκαιη η αγανάκτηση του συνδημότη μας και αξιέπαινη η ανάδειξη του θέματος.
2. Προχθές Κυριακή κλιμάκιο του συνδυασμού παρευρέθη στην θεία λειτουργία στον ιερό ναό του Αγίου Αθανασίου στην Θεόπετρα ,η οποία έγινε χοροστατούντος του σεβασμιωτάτου μητροπολίτη Σταγών και Μετεώρων κ.κ. Θεοκλήτου προς τιμήν του οσίου Γεωργίου του Ομολογητή με την παρουσία πλήθους κόσμου.
Μετά το πέρας της θείας λειτουργίας είχαμε την ευκαιρία να τα πούμε με κατοίκους του χωριού. Ιδού τι ειπώθηκε αυτολεξεί:
Α)Σωρεία καταγγελιών για αναγκαία παρέμβαση στον εξωτερικό χώρο του πολυθρύλητου Σπηλαίου. Απαραίτητη η ανάπλαση με κατασκευή διαδρόμου μέχρι την είσοδο, δεντροφυτεύσεις και γενικότερο καλλωπισμό του χώρου ο οποίος σήμερα είναι εντελώς εγκαταλελειμμένος. Η δημοτική αρχή παντελώς απούσα κι εδώ!
Β)Η δημοτική αρχή πέντε χρόνια όντως απούσα από το χωριό προέβη μόλις πριν από δύο μήνες σε μια κίνηση με έντονο προεκλογικό χρώμα, στον καθαρισμό του ρέματος « ΠΟΤΟΚΑΣ», η οποία έγινε με ομόφωνη απόφαση του τοπικού συμβουλίου. Ένα έργο βεβαίως απαραίτητο αλλά η αναγκαιότητά του διαγνώσθηκε μετά από 4,5 χρόνια;
Σημείωση: Αυτή ήταν η μοναδική παρέμβαση καθ'ότι, όπως ειπώθηκε και επιβεβαιώθηκε από όλους τους παρευρισκομένους, η ανάπλαση του πρώην τυροκομείου ως αίθουσας πολλαπλών χρήσεων, έγινε σε δύο εργολαβίες από την προηγούμενη δημοτική αρχή και ο κ. Σινάνης απλώς την ολοκλήρωσε. Κοντολογίς δεν είναι δικό του έργο. Ως είθισται όμως ,όπως και τα άλλα έργα της περιφέρειας βαφτίζονται έργα της σημερινής δημοτικής αρχής, με κουμπάρο...τον δήμαρχο!
Γ) Καθαρισμός δημοτικών χώρων( Ν/γείο Θεόπετρας και ο χώρος του Δημοτικού Σχολείου το οποίο βεβαίως δεν λειτουργεί σήμερα, χωρίς αυτό να σημαίνει τίποτα, απεναντίας δείχνει τη φιλοσοφία λειτουργίας του γραφείου πρασίνου το οποίο «περί άλλων τυρβάζει!».
Για τον δικό μας συνδυασμό «Νέο Ξεκίνημα-Ανεξάρτητος Δήμος, πρόταση και αδιαπραγμάτευτη δέσμευση η ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΤΑΝΟΔΑΣΟΥΣ ΘΕΟΠΕΤΡΑΣ που θα λυτρώσει την μικρή κοινωνία του χωριού και θα αποτελέσει ένα πραγματικό στολίδι πρασίνου- σημείο αναφοράς για την περιοχή!
Το ερώτημα απευθύνεται προς την αρμόδια αντιδήμαρχο την κ. Γκαραγκάνη: Γιατί δοξάζουμε την μιζέρια; Γιατί βαφτίζουμε έργα απλά και ασήμαντα πράγματα; Γιατί δεν νιώθουμε την ανάγκη αυτοαξιολόγησης; Γιατί αρκούμαστε να εισπράττουμε ότι προκύπτει από άλλες πηγές – κυρίαρχα από την περιφέρεια - και να τα αναδεικνύουμε ως έργα της δημοτικής αρχής;
Βεβαίως κύριος αποδέκτης της λαϊκής οργής ο σημερινός δήμαρχος ο οποίος κατά τα άλλα δήλωνε με πομπώδες ύφος ότι υλοποίησε το 95% των προεκλογικών του δεσμεύσεων ! Όχι άλλο ..κάρβουνο, συγγνώμην, όχι άλλα fake news!
AΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

DEYAM.gif

Banner_Περιφέρεια_1-3-2024.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com