A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Το Πρόγραμμα εορτής του Πολιούχου Καλαμπάκας Α-γίου Βησσαρίωνος

E-mail Εκτύπωση

AV 400Α΄ Την Πέμπτην 13ην Σεπτεμβρίου (προπαραμονήν):
1. Το απόγευμα και περί ώραν 6.45΄ εις τα προπύλαια του Ι. Μητροπολιτικού Ναού του Αγίου...

Βησσαρίωνος Καλαμπάκας θα πραγματοποιηθεί η υποδοχή της τιμίας Κάρας του Αγίου, η οποία φυλάσσεται εις την Ι. Μονήν Δουσίκου Πύλης, υπό των Σεβ. Μητροπολιτών: Μεσσηνίας κ. ΧΡΥΣΤΟΣΤΟΜΟΥ, Ιλίου κ. ΑΘΗΝΑΓΟΡΑ και του σεπτού Ποιμενάρχου μας κ. ΘΕΟΚΛΗΤΟΥ.

2. Θα ψαλθεί (εις τον αυτόν Ιερόν Ναόν) ο μέγας Εσπερινός της εορτής του Τιμίου Σταυρού, χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Ιλίου κ. ΑΘΗΝΑΓΟΡΑ.
Β΄ Την Παρασκευήν 14ην Σεπτεμβρίου (Παραμονήν):
1. Το πρωί θα τελεστεί η πανηγυρική θεία λειτουργία μετά θείου Κηρύγματος. Η τελετή της Υψώσεως του Τιμ. Σταυρού γίνεται μετά την Δοξολογίαν του Όρθρου (περί ωραν 8.45΄ π.μ.)
2. Το απόγευμα και περί ώραν 7.00΄, εις τον Μητροπολιτικόν Ιερόν Ναόν θα τελεσθεί ο Μέγας πανηγυρικός Εσπερινός του Αγίου, κατά τον οποίον θα χοροστατήσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φιλίππων, Νεαπόλεως & Θάσου κ. ΣΤΕΦΑΝΟΣ , συμπαραστατούμενος υπό των Σεβ. Μητροπολιτών: Μεσσηνίας κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ, Ιλίου κ. ΑΘΗΝΑΓΟΡΑ, Γρεβενών κ. ΔΑΥΙΔ και του σεπτού Ποιμενάρχου μας κ. ΘΕΟΚΛΗΤΟΥ.
3. Μετά τον Εσπερινόν και περί ώραν 8. 15΄ μ.μ. θα γίνει η λιτάνευσις της Ιεράς Εικόνος και της Τιμίας Κάρας του Αγίου, δια των οδών Βλαχάβα και Τρικάλων. Εις την κεντρικήν πλατείαν Ρήγα Φερραίου θα ευλογηθεί η Αρτοκλασία και θα εκφωνηθεί ο πανηγυρικός της ημέρας υπό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Γρεβενών κ. ΔΑΥΙΔ. Κατόπιν θα επιστρέψωμεν δια των ιδίων οδών εις τον Ιερόν Ναόν δια την Απόλυσιν.
Γ΄ Τό Σάββατο 15ην Σεπτεμβρίου, ημέραν της εορτής
1. Το πρωί και ώρα 7.30΄ θα ψαλθεί ο πανηγυρικός Όρθρος, κατά τον οποίον θα χοροστατήση ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ, όστις θα προεξάρχει της Θ. Λειτουργίας και θα κηρύξει τον θείον Λόγον.

 

DEYAM.gif

Banner_Περιφέρεια_1-3-2024.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com